Plan with me | Oktober 2020

purpuz planner

Het duurt nog anderhalve week maar het leek mij belangrijk om mijn planning eerder te maken. Oktober 2020 gaat even iets anders worden dan ik van te voren had gedacht en zoals jullie gewend zijn. Ik trap even op de rem, letterlijk, tot ik mij iets beter voel om echt te kunnen schrijven.
Benieuwd naar hoe ik Oktober 2020 in de purpuz planner heb gepland?

Voor wie mij al langer volgt en mijn blog en social media kanalen in de gaten heeft gehouden de afgelopen weken, weet dat ik vakantie heb gehad. Het was de bedoeling om even 2 weken te ontspannen van alle stress van de weken/maanden ervoor en op te kunnen laden voor een nieuwe periode. Maar helaas werden het niet echt de ontspannende weken die ik voor ogen had, ik lag namelijk ziek op bed van de bijwerkingen van de medicijnen. Juist daarom heb ik besloten om op de rem te trappen voor nu.

Oktober 2020 – plannen in de purpuz planner!

Net als andere maanden schrijf ik als eerste mijn ‘vaste’ bezigheden op. Dit komt neer op voornamelijk werk, die schrijf ik er momenteel weer met potlood in omdat ik mij nog altijd niet top voel en ook niet weet of ik andere medicijnen krijg (en hoe ik daarop reageer).
Mijn vaste werkzaamheden zullen maar ongeveer 6uur per week zijn maar voor nu is dat ook meer dan genoeg. Mijn lichaam laten bepalen hoe het gaat en wat wel of niet kan.

Ik begin dus eerst al mijn werkzaamheden op te schrijven, dit zijn de ene week 4 dagen, de andere week 3 dagen. Omdat nu heel duidelijk staat hoe mijn werkzaamheden plaatsvinden, kan ik mijn blogdagen of momenten gaan inplannen. Welke dagen of momenten wil ik aan mijn blog besteden, mails beantwoorden, foto’s maken en bedenk de rest er zelf maar bij. Ik doe ik meestal op de dagen die het ‘leegste’ zijn, dit zijn de dinsdag, woensdag en donderdag. Door zoveel mogelijk door de weeks te plannen, houd ik in het weekend tijd over voor andere dingen. Maar op dit moment wil ik eigenlijk geen blog dagen plannen. Puur om het feit dat ik mij niet goed genoeg voel om achter de computer te zitten en iets te schrijven. Lukt het een keer wel, mooi dan komt er ook iets online. Maar lukt het niet, dan hoef ik mezelf niet schuldig te voelen dat ik niets online heb geplaats (want jullie weten er nu immers van). Het voelt nu even heel stom van mezelf dat ik dit doe, maar ik weet dat dit beter is voor mij om mij echt te kunnen focussen op beter worden. Hoe vervelend ik dat ook vind!
laatste zomerse dagen

Kleine terugblik op de maand september

Afgelopen maand heb ik natuurlijk ook een aantal doelen gemaakt, waarvan ik hoopte ze te kunnen afstrepen aan het einde van de maand. Of dit gelukt is? Wat waren de doelen ook al?

– De webshop promoten
– Vooruit werken met de blog
– Mijn 2 weken vakantie hebben
– Minimaal 2 boeken lezen
– Minimaal 10 review producten wegwerken

Helaas schopte het ziek zijn dus roet in het eten, maar in september heb ik wel 2 boeken uit kunnen lezen en dus mijn 2 weken vakantie gehad. Ben helaas niet toe gekomen aan de andere punten (deels ook de reden dat er de komende tijd misschien minder artikelen online komen, omdat ik niet vooruit heb kunnen werken). Wel ga ik proberen, op de moment dat ik mij goed voel, om de bovengenoemde doelen mee te nemen naar oktober. Maar dit doe ik alleen als ik mij echt goed voel.

Welke dingen staan er gepland voor Oktober?


Vandaag staat er een telefonisch consult met de mdl verpleegkundige op het programma. Heb alleen geen idee hoe laat, maar weet alleen dat ze vandaag gaat bellen omdat dit afgelopen vrijdag is afgesproken. Verder heb ik morgen (dinsdag 22 september) mijn allereerste kennismaking met mijn behandelend arts in het ziekenhuis. Voor oktober staat mijn infuus weer gepland en moet ik daarvoor bloedprikken en ontlasting inleveren. En verder staat er naast een paar uur werken per week niets op de planning. Wel hoop ik mij goed genoeg te voelen binnenkort om weer inkopen te gaan doen voor de webshop en mij klaar te maken voor de feestdagen!

Zo heb ik de volgende doelen voor Oktober gemaakt:
– Naar mijn lichaam luisteren en rust pakken

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.