Plan with me | Oktober 2019

plan with me oktober 2019

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want Oktober is in aantocht en over 5 dagen is dat al het geval! Benieuwd welk thema ik heb gekozen voor Oktober (en waarom?) en wil je weten hoe creatief ik was? En ik kan alvast verklappen dat ik een stuk creatiever was voor deze planning dan bij de vorige!

Eindelijk rust in de tent, Oktober beloofd eindelijk wat rust in de tent te brengen en daar ben ik echt gruwelijk aan toe. Zo heb ik de eerste week van deze nieuwe maand nog vakantie en daarna mag ik weer aan de bak. Niet erg want alle vakantie weken zijn voorbij wat betekend dat ik weer terug bij mijn ‘oude’ uren ben en er nu over na kan denken wat ik verder wil gaan doen. Het is een heerlijk herfstig thema geworden met veel bruine kleuren.

Mijn bullet journal voor Oktober

plan with me oktober 2019
Waarschijnlijk de meest ‘drukke’ pagina die ik ooit gemaakt heb in mijn bullet journal. Mijn bullet journal voor Oktober start ik met op de linker pagina een hert met de quote ‘Inspire’ en ‘Go for it’. Op de rechter pagina daarin tegen heb ik mijn doelen voor de nieuwe maand en de pagina versierde ik met pompoenen en bronzen stippen.

weekplanning oktober 2019
Direct na de begin pagina begin ik mijn weekplanning. Omdat ik de eerste week nog vrij heb zal deze voornamelijk gevuld worden met ‘vakantie’ gerelateerde dingen en mijn blog to-do lijstjes. De paginas van mijn weekplanning vulde ik met leuke herfst achtige stickers. Het is een simpele weekplanning maar voldoende voor oktober qua ruimte.

blogplanning oktober 2019
Natuurlijk komt de belangrijkste pagina voor de planning wel gewoon in mijn nieuwe planning van oktober. Dan de bijna belangrijkste pagina in mijn maand planning mijn blog planner. Niet heel bijzonder maar wel heel handig om bij te houden (ondanks dat ik dat ook in wordpress zelf kan zien). Uiteraard wel in de kleuren van de rest van de planning van oktober zodat het één geheel blijft!

Wat ik allemaal heb gebruikt?

Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner set
– Metallic Brush pens voornamelijk brons
– Stickerboek ‘planner stickers’ van Action
– Paper craft set
– Interior template set
– Label luck uit het paper craft set .

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Plan with me | Oktober 2019

Comments are closed.