Plan with me | November 2020

purpuz planner

De nieuwe maand staat voor de deur, november 2020 de ene laatste maand alweer van dit jaar. Waar ik normaal een complete planning maak voor de komende maand, ga ik het nu toch even iets anders aanpakken. Benieuwd naar hoe ik november 2020 in de purpuz planner heb gepland?

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik durf bijna geen plannen meer te maken. Vorige maand schreef ik al dat ik naar mijn lichaam moest gaan luisteren en meer rust pakken. Dat is misschien toch wel een stuk moeilijker dan ik dacht en mij eigenlijk ook niet gelukt. Hoe moet ik iets gaan plannen (of willen) als mijn lichaam elk moment anders besluit?

November 2020 – plannen in de purpuz planner!

November begint op een zondag en eindigt op een maandag waardoor de laatste week ook met december is vastgeplakt. Niet erg want zo blijft het overzichtelijk. Ik begin dus eerst al mijn werkzaamheden op te schrijven, dit zijn de ene week 4 dagen, de andere week 3 dagen (hier hoop ik overigens nog wat meer werkzaamheden bij te krijgen!). Omdat nu heel duidelijk staat hoe mijn werkzaamheden plaatsvinden, kan ik mijn blogdagen of momenten gaan inplannen. Welke dagen of momenten wil ik aan mijn blog besteden, mails beantwoorden, foto’s maken en bedenk de rest er zelf maar bij. Ik doe ik meestal op de dagen die het ‘leegste’ zijn, dit zijn de dinsdag, woensdag en donderdag. Door zoveel mogelijk door de weeks te plannen, houd ik in het weekend tijd over voor andere dingen.

Voor deze maand schrijf ik mijn werkzaamheden niet op, puur omdat ik op dit moment in de ziektewet zit en ik niet weet of kan inschatten wanneer ik weer zou kunnen werken.
laatste zomerse dagen

De vrijdag is eigenlijk mijn standaard vrije dag en die dag heb ik volledig gereserveerd voor mijn blog en de webshop. Op die dag kan ik alle pakketjes wegbrengen, nieuwe acties bedenken, naar groothandels om inkopen te doen of op zoek naar nieuwe groothandels om zaken mee te doen. De vrijdag staat dus eigenlijk volledig in het teken van mijn webshop, maar mocht ik die dag weinig tot geen bestellingen krijgen dan kan ik bezig voor mijn blog.

Kleine terugblik op de maand oktober

Zo had ik de volgende doelen voor oktober gemaakt:
– Naar mijn lichaam luisteren en rust pakken

Nouja, zoals ik hierboven al schreef vond ik dit onwijs moeilijk. Dat verklaarde ook wel dat ik ineens opgenomen moest worden en er voor mij even op de rem getrapt werd.
In oktober heb ik wel weer opnieuw inkopen gedaan voor de webshop, prachtige roze amethist en een aantal prachtige edelstenen op standaard. Verder heb ik ook cadeau pakketten samengesteld voor de feestdagen. Bezig zijn voor de webshop is voor mij ontspanning, even nergens aan hoeven denken en bezig zijn met edelstenen. Bloggen daarentegen lijkt amper te lukken. Dit artikel bijvoorbeeld, normaal schrijf ik dat in nog geen uur maar ik ben nu al 3 dagen bezig om dit allemaal te schrijven. Geen energie, geen inspiratie, misschien ergens ook geen motivatie omdat ik zie dat er veel moet gebeuren. Ik weet ook niet waar ik moet beginnen met schrijven, een review, een persoonlijk artikel of toch een travel artikel? Zo erg als nu, ken ik helemaal niet en misschien daarom ook dat ik niet weet hoe ik er mee om moet gaan.

Welke dingen staan er gepland voor november?

Eigenlijk staat er niets gepland voor deze maand, maar wat ik wel met mezelf wil afspreken is om in ieder geval de volgende dingen te doen:
– Elke dag aankleden, als is het een huispak!
– Minimaal 3 keer per week een rondje wandelen, frisse neus halen en ontspannen (regen of niet!)
– Ben ik moe, dan ga ik na de lunch even een uurtje op bed liggen (slapen hoeft niet perse)

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | November 2020

Comments are closed.