Plan with me | Mei 2024

agenda studentendrukwerk

De tijd vliegt, het is alweer bijna mei en dus tijd om een nieuwe planning te maken! Wat deze nieuwe maand voor mij in petto gaat hebben is wederom een beetje spannend, maar we gaan toch plannen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in mei?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

Mei 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Hoe verliep afgelopen maand?

– Minimaal 3 blogs per week online plaatsen (en dus ook proberen vooruit te werken!)
– Koningsdag fair in Rijssen waar ik sta met een kraam vol edelstenen
– Etsy shop promoten met advertenties
– Nieuwe ontwerpen maken (minimaal 5) en deze online zetten op Etsy en Natural Blooming

Laten we beginnen met de dingen die wel zijn gelukt afgelopen maand. Dat is de blogs plaatsen en koningsdag. De andere 2 punten ben ik niet aan toe gekomen. Het was weer een gekke maand die mega snel voorbij ging! Daarnaast merk ik dat ik nog te vaak momenten heb dat ik even niet weet wat ik aan het doe was of waar ik moet beginnen, een soort brain freeze. Dus misschien toch nog niet al te hard van stapel lopen?!

Welke dingen staan er gepland voor Mei 2024?

Is het gek om een maandje helemaal niets te plannen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.