Plan with me | Mei 2019

bullet journal, plan with me

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want Mei is dichterbij dan ik had verwacht! Omdat de vorige keer de foto’s goed in de smaak vielen, ga ik op deze tour verder! Benieuwd welk thema ik heb gekozen voor mei (en waarom?) en wil je weten hoe creatief ik was? En ik kan alvast verklappen dat ik een stuk creatiever was voor deze planning dan bij de vorige!

Mei, de maand waarop ik op vakantie ga! Dit jaar ga ik niet in het hoogseizoen op vakantie maar in het voor en na seizoen. Al moeten we voor het na seizoen nog het nodige plannen en uitstippelen. Maar daar gaat dit artikel niet over, we gaan kijken naar mijn plan with me voor mei 2019!

Mijn bullet journal voor Mei

plan with me mei 2019
Ik wilde deze maand het thema volkswagenbusjes en Frankrijk toepassen. Ik moet zeggen dat ik zeker niet ontevreden ben en ik aardig mijn best heb gedaan. Op de eerste pagina van de maand heb ik mijn doelen en natuurlijk een heel groot volkswagenbusje getekend. Opgeleukt met vrolijke roze metallic kleuren.

plan with me mei 2019
Na de maand opening heb ik ruimte gemaakt voor de lichtpuntjes pagina en het maandoverzicht. Uiteraard weer geheel in vakantie thema aka volkswagenbusjes en Frankrijk. Niet heel spannend allemaal maar ik vind het zelf wel een hele leuke pagina geworden.

plan with me mei 2019
Dan heb ik 5 pagina’s waarin ik mijn weekplanning heb gemaakt. Elke pagina heeft een rub on sticker van vakantie of Frankrijk. Dit keer heb ik dezelfde weekplanning indeling gemaakt als in mijn Maart planning. Lekker simpel maar wel kleurrijk!

plan with me mei 2019
Daarna een pagina die ik al een tijdje niet meer had gemaakt. Namelijk een mood tracker, deze combineerde ik met een Travel bucket list voor Frankrijk. Bij mijn Travel bucket list heb ik een aantal dingen proberen te tekenen die ik wil gaan doen tijdens de vakantie in Frankrijk. Bijvoorbeeld winkelen, naar het strand, de bunkers zien, vis eten etc. Voor mijn mood tracker koos ik een achtbaan, juist omdat mijn emoties alle kanten op lopen door mijn overspannenheid.

plan with me mei 2019
Na deze drukke pagina heb ik mijn hele rustige blogplanning. Heel erg simpel en daarom ook niet echt heel erg interessant om te laten zien. Maar wat ik wel graag wilde laten zien is mijn pagina van de inpaklijst voor de vakantie. Op de bladzijde ernaast heb ik een poster opgeplakt met de tekst ‘Always look on the bright side’.

plan with me mei 2019
Daarna heb ik mijn uitgaven en inkomsten pagina en een pagina waarop ik weer een volkswagenbusje tekende en de tekst ‘Here we come France’.
Op de bladzijdes die volgens staat nog niets omdat ik daar mijn vakantie dagboek wil gaan bijhouden. Leuke dingen die ik heb gezien of gedaan tijdens de vakantie, lekkere producten die ik heb geproefd of die ik thuis wil gaan maken. Nu nog niets bijzonders maar dat komt hopelijk aan het einde van de maand wel anders.

Wat ik allemaal heb gebruikt?


Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner
– Calligraphy set zwart
– Metallic brush pens (voornamelijk de roze kleur)
– Stickerboek ‘What a beautiful day!’
– Stickerboek ‘You got this!’
– Rub on stickers

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Plan with me | Mei 2019

  1. Mooie indeling met prachtige tekeningen….
    Deze winkelketen verkoopt zoveel voor heel weinig om een bullet journal op te leuken….

Comments are closed.