Plan with me | Maart 2024

tv programma's

De tijd vliegt, het is alweer maart en dus tijd om een nieuwe planning te maken! Wat deze nieuwe maand voor mij in petto gaat hebben is nog een beetje spannend, maar we gaan toch plannen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in maart?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

Maart 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Hoe verliep afgelopen maand?

– Advertentie account weer werkend krijgen zonder foutmeldingen
– Alle producten op OnlineMineralen en eventueel aanvullen wat niet online staat
– Samen met mijn vriend reageren op huurwoningen
– Zakelijke klanten mailen voor eigen website (met korting etc)
– Heel veel agaat vlinders maken voor de webshop

Tot mijn grote verbazing lukte het om mijn advertentie account weer werkend te krijgen, zonder daar hulp voor in te schakelen. Dus inmiddels draaien de advertenties weer volop! Ook de agaat vlinders heb ik gemaakt en gaan mee naar de beurs eind deze maand. En uiteraard blijven we reageren op huurwoningen, zowel sociale huur als particuliere huur.
Wat de afgelopen weken niet gelukt is, is om OnlineMineralen aan te vullen en de zakelijke klanten te mailen voor de eigen website. Eerst moet de website af zijn voor ik de zakelijke klanten ga mailen met een korting. Dus deze 2 blijven nog even liggen tot een ander moment.

Welke dingen staan er gepland voor Maart 2024?

– Elke dag een wandeling maken
– Maximaal 5uurtjes per dag werken (ivm dat ik tegen een burn-out aan loop)
– Alle items voor de beurs prijzen en klaar leggen

En verder ga ik niets op deze planning zetten. Ik moet rustiger aan doen zodat ik niet echt een burn-out krijg wat ik natuurlijk niet wil! Volgende maand hoop ik weer een beetje de oude te zijn en weer meer dingen te kunnen doen. Voor nu eerst mijn rust pakken en mijn vlammetje opnieuw vinden.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.