Plan with me | Maart 2022

fulltime ondernemer,

En toen was Februari al bijna voorbij! Wat gaat de tijd ongelofelijk snel. Maart staat voor de deur en het is tijd om deze nieuwe maand te gaan plannen. Er staan een aantal dingen gepland en voor als nog ziet het eruit als een drukke maand! Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

Het eerste kwartaal van 2022 zit er bijna op, we gaan aan de 3e maand van 2022 beginnen. Bizar dat de tijd zo snel gaat. Hoe verliep februari en wat staat er op de planning van komende maand?

Februari 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 (dat is nu al meer dan een jaar!) ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend (afhankelijk van de afstand die ik moet rijden kan het ook zijn dat ik daar de hele dag voor uittrek!) voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.

Kleine terugblik op de maand Februari 2022

 • Een nog strakkere planning maken voor de blog. Meer vooruit werken en de ochtende starten met schrijven

 • Mijn 2e webshop uitwerken en eind van februari online hebben staan

 • shop op bol sluiten en volledig focussen op de webshop

 • Opties bekijken voor een vakantie

 • Bezig met SEO voor de webshop

 • Minimaal 2 instagram berichten per week inplannen op beide accounts

Het vooruit werken met de blog werkte zeker, tot ik op nieuwe inkoop ging voor de webshop en ik daar 4 dagen mee bezig was tot laat in de avond. Het was weer meer werk dan dat ik vantevoren had gedacht en nadat alles ingepland stond kon ik weer bezig met het vooruit werken voor de blog.

De 2e webshop staat al deels live maar is nog niet volledig gevuld met de producten. Dat is een klein beetje blijven liggen omdat ik vooruit wilde werken met de blog en alle nieuwe items op de consumenten webshop wilde hebben. Maar hier heb ik een nieuw doel voor gemaakt voor maart. De shop op bol is helemaal leeg en de shop blijft wel bestaan ipv naam maar er zullen geen producten meer online komen daar. Opties bekijken voor haar vakantie daar ben ik al mee bezig geweest maar ik vind het best wel lastig om in te schatten wat er in mei ongeveer mogelijk is. Hoe komt dat ik het liefst naar het buitenland op vakantie ga maar geen zin heb om iedere paar dagen te testen. De SEO voor de webshop en ik zeker mee aan de slag gaan voornamelijk op pagina’s en producten die standaard op voorraad zijn. Als laatste hebben we het inplannen van 2 berichten per week op Instagram Maar hier heb ik vanaf gezien. Ik wil liever op een natuurlijke manier dingen delen en niet omdat het moet.

Welke dingen staan er gepland voor Maart?


 • Plan maken om webshop te scheiden van consument en zakelijk

 • Een actie bedenken voor de opening van de zakelijke webshop

 • Lijst maken voor een vast assortiment

 • Pagina over de herkomst van edelstenen/mineralen maken

 • Planning maken voor de blog om iets nieuws uit te proberen

Niet een hele lange lijst want dat wilde ik voor komende maand echt niet. Wil komende maand echt even de focus gaan leggen op de webshop en een soort toekomst plan gaan maken hoe ik dit nog verder wil gaan uitvoeren. Mijn webshop wil ik echt nog verder gaan laten groeien, meer bekendheid gaan krijgen en zorgen voor een vast assortiment zodat er altijd een aantal basis items op de webshop staan.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.