Plan with me | Maart 2021

structuurjunkie planner

Nog maar een halve week en dan zitten we alweer in maart! Tijd om te gaan plannen en dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Ondanks dat ik niet teveel vooruit wil plannen, want je weet immers nooit wat er allemaal gaat gebeuren (dat heb ik afgelopen maanden wel gezien!), maak ik toch een kleine planning. De planning voormaart 2021 wordt vrij simpel, zoals ook januari en februari er voor mij uitzag en zal ik wekelijks aanvullen met werkzaamheden.

Maart 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Maart begint op een maandag en eindigt op een woensdag. De planning zal dan ook gelijk beginnen met de eerste maandag van de week in de structuurjunkie planner. Normaal gesproken begin ik met het opschrijven van mijn werkzaamheden. Maar omdat ik sinds maandag 11 januari fulltime ondernemer/blogger ben, zien mijn werkzaamheden er iets anders uit.
structuurjunkie planner

Ik maak dus een weekplanning door momenten te plannen waarop ik bepaalde taken / werkzaamheden uitvoer. Zo wil ik elke ochtend beginnen met het schrijven van artikelen voor LiefsCarolien. De middagen besteed ik aan mijn webshop. Inpakken van pakketjes, nieuwe voorraad bestellen, voorraad fotograferen en noem het maar op. Ook maak ik elke middag of na het warm eten een ommetje van minimaal een half uur. Daarnaast wil ik deze maand ook echt gaan beginnen met de weekenden vrij plannen. Zorgen dat alles tussen maandag en vrijdag klaar is, zodat ik in het weekend andere dingen kan doen en niet ‘werk’.

Kleine terugblik op de maand februari

  • Blog momenten plannen
  • De verweesde content terug brengen naar 400
  • Nieuwe voorraad online zetten
  • Sale houden met ruwe edelstenen
  • Elke dag een ommetje

3 van de 5 punten heb ik kunnen afvinken. Namelijk de voorraad, sale en een ommetje. De blogmomenten heb ik wel deels gepland maar vaak lukte het niet dus vind ik ook niet dat deze is gelukt. Ook de verweesde content is niet gelukt deze maand (alweer!). Maar daarentegen ben ik wel heel druk geweest met een nieuwe website voor mijn webshop en alle andere dingen die er deze maand voor de webshop zijn gedaan. Mijn maand is dan ook echt geslaagd eigenlijk, ondanks dat ik niet aan 2 punten heb kunnen werken.

Welke dingen staan er gepland voor maart?

  • Minimaal 10 review producten wegwerken/schrijven
  • De weekenden vrij plannen
  • Elke ochtend voor de blog bezig (en ook alleen voor de blog!)
  • Alle voorraad qua verzorgingsproducten uitzoeken en opruimen
  • Outfit artikelen maken/schrijven

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.