Plan with me | Maart 2019

minimaliseren, winactie

Zoals elke maand deel ik mijn planning van de komende maand met jullie via een youtube filmpje en daarbij een artikel waarin ik iets uitgebreider beschrijf wat ik precies heb gemaakt. Maart 2019 staat in mijn bullet journal centraal voor de lente. Het wordt langzaam maar zeker een beetje lente, de vogels komen vaker tevoorschijn en de bolletjes schieten de grond uit. Tijd voor een plan with me artikel!

Elke maand begin ik redelijk op tijd met het maken van mijn planning voor de maand erna. Ik maakte namelijk begin 2019 een planning met welke thema’s ik dit jaar in mijn maandplanningen wil laten terug komen. Zo hoef ik niet eindeloos te bedenken wat ik nu weer eens ga maken maar heb ik al een thema waarin ik ga werken. Voor maart stond er Lente op. En dat is toch aardig gelukt denk ik!

Mijn bullet journal voor maart

Op mijn begin pagina van Maart maakte ik in het midden van de pagina een rechthoek waarin ik mijn doelen voor die maand benoem. De pagina leukte ik op met 2 stickers van Action die een mooi lente achtig gevoel geven. De pagina daarna is het maandoverzicht, simpel en clean! Maar dat staan sowieso weer centraal in deze maand. De pagina die volgt heb ik een poster van Action opgeplakt die mij deed denken aan de komende lente. Alles gaat weer bloeien, de vogels komen steeds vaker tevoorschijn, ooh mensen wat kijk ik daarna uit!
Uiteraard volgt daarna mijn week planning. Ik heb voor super simpel gekozen maar wel met een klein detail (goud dit keer). Clean, simpel en genoeg ruimte om mijn aantekeningen en verplichtingen voor die dag op te schrijven.
Na mijn weekplanningen volgt een pagina waarop ik alle lichtpuntjes voor die maand kan opschrijven. Dit vond ik enorm fijn en geeft mij de mogelijkheid om positiever te zijn en te waarderen wat ik allemaal heb gedaan, gekund of heb bereikt die maand.
Uiteraard heb ik ook een pagina met mijn social media groei, mijn blogplanning en heb ik een pagina waarbij ik mijn maandelijkse prive inkomsten en uitgaven bij houdt.

Wat ik allemaal heb gebruikt?


Uiteraard weer mijn fineliner (deze komt van Action). Calligraphy set metallic gold 2.0, daarnaast heb ik de poster A5 vorm uit het Paper craft set. Verder gebruikte ik verschillende embrossing stickers van Action en de paas stickers van Action. Ook een aantal stickers uit de stickerboekjes waaronder ‘You make me feel happy’. En bij mijn blogplanning gebruikt ik een washi tape die ik heel lang geleden kocht bij Action.

Action is echt een hele fijne zaak als het bullet journal spulletjes aan komt. Voor de komende thema’s moet ik wel op zoek naar andere zaken omdat ik nog niet iets heb gezien wat ik daarbij kan gebruiken. Voor het Paas thema voor April kom je wel een onwijs eind bij Action, ze hebben zulke leuke stickers bij de Paas artikelen liggen dat ik gelijk geïnspireerd raakte en aan het thema voor April begon.

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Maart 2019

  1. Zo mooi
    Deze winkel verkoopt leuke en zeer betaalbare spullen….
    Men shopt er altijd veel meer als men er voor 1 ding naar toe gaat….
    Ik kom dan met een tas vol spullen de winkel uit.. . hihihihi…

    Een fijne dag

Comments are closed.