Plan with me | Juni 2024

studentendrukwerk

De tijd vliegt, het is alweer bijna juni en dus tijd om een nieuwe planning te maken! Wat deze nieuwe maand voor mij in petto gaat hebben is wederom een beetje spannend, maar we gaan toch plannen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in juni?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

Juni 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Hoe verliep afgelopen maand?

Ik had dus voor het eerst niets gepland voor mei. En dat was maar goed ook! Wat heeft mei mij verbaasd zeg. De maand begon redelijk rustig met het bevrijdingsdagweekend. De 8e hadden we een bezichtiging van een heel tof huisje in Kockengen, daar stonden we op plek 4, maar tijdens de bezichtiging bleken de 2 voor ons niet te zijn geweest waardoor we toch nog een beetje kans maakte. Op de 13e hadden we maar liefst 3 bezichtigingen waarvan een appartement in Zeist waar we op plek 2 stonden. Uiteindelijk is dat huisje het ook geworden en hadden we 16 mei een intakegesprek. Helaas konden we niet voor het pinksterweekend de sleutels krijgen dus die konden we 21 mei ophalen. Toen kon het klussen beginnen. Het pinksterweekend hadden we gevuld met het ophalen van de eettafel, stoelen en laminaat. Ik besloot om mijn webshop over te verhuizen naar mijn vriend zodat ik vanaf de 21e ook meteen kon gaan schilderen etc.

Welke dingen staan er gepland voor Juni 2024?

Juni staat voor mij in het teken om mij en mijn webshop helemaal te settelen in het nieuwe appartement. Ik ga samenwonen met mijn vriend dus dat betekend ook een nieuwe fase. Gelukkig woont in hetzelfde flatgebouw het broertje van mijn vriend samen met vrouw. Dus we zijn niet helemaal onbekend daar, wat ik zelf ook wel erg prettig vind. Ik ga dan ook voor juni geen andere doelen plannen, zodat ik de tijd heb om te wennen en genieten van het samenwonen en deze nieuwe stap!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.