Plan with me | Juni 2022

pink planner

Nog een paar dagen en dan is het alweer Juni 2022. De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

Mijn leven staat helemaal in het teken van het opbouwen van mijn bedrijf. En af en toe probeer ik ook een vrije dag in te plannen om zo toch nog iets anders te doen dan alleen maar werken. Hoe verliep mei en wat zijn de plannen voor juni?

Juni 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend en/of middag voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.

Kleine terugblik op de maand Mei 2022

1. Vakantie nemen en echt even genieten van een paar dagen vrij

2. De nieuwe sieraden collecties online zetten (zowel zakelijk als consument)

3. Naar een museum

4. De blog serie over de moestuin updaten

5. Een logischere indeling maken in de kasten van de voorraad

Mei was voor mij een maand met pieken en dalen. Ik had natuurlijk een controle bij de MDL arts en de uitslagen daarvan waren niet zoals gehoopt. Verder was ik druk met de webshop en hebben we alles opnieuw ingedeeld en online gezet. Dat is gelijk doel 5, want ik heb nu veel meer ruimte en het is gelijk overzichtelijk. Met kleurenstickers kun je nu gelijk zien wat wel of niet online staat. Ideaal! Daarnaast is de moestuin (doel 4) ook enorm hard aan het groeien en heb ik daar ook al een blog over gemaakt. Denk dat ik daad elke maand een update mee ga schrijven. Doel 2, de nieuwe sieraden collectie staat ook online. Het ging heel hard en moest alweer nieuwe bij maken. Dan de vakantie (doel 1), ik had namelijk van 16 mei tot 23 mei, heerlijk een weekje vakantie. Daar was ik ook echt aan toe hoor, want de laatste weken maakte ik weer 60uur per week en dat brak me soms wel op!

Welke dingen staan er gepland voor Juni 2022?

1. Leuke winactie organiseren voor de webshop
2. Lijst maken met items die vast in het assortiment komen
3. Begin maken met de gouden sieraden collectie.
4. Met mama een dagje dierentuin (was haar moederdag cadeautje)
5. Proberen om in ieder geval 1 dag per week niets voor mijn bedrijf te doen.

Of alle doelen gaan lukken, dat zien we binnenkort. Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Juni 2022

Comments are closed.