Plan with me | Juni 2021

structuurjunkie planner

Het is nog maar anderhalve week geleden toen ik mijn planning van mei met jullie deelde. Nu deel ik mijn planning voor juni 2021. Of in ieder geval een soort doelen waar ik de komende weken aan wil werken. Maar het is nu tijd om te gaan plannen, dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Het is voor mij persoonlijk nu een zeer onzekere tijd. Dat heb je eerder deze week al kunnen lezen in mijn Time for tea. Daarom maak ik ook geen planning meer, puur omdat ik niet weet van te voren hoe dingen gaan lopen. Zal de operatie meevallen, valt hij tegen, allemaal dingen die een behoorlijke invloed hebben op het maken van een planning en het bedenken van doelen. Maar ik wil wel aan een aantal dingen werken deze Juni 2021.

Juni 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Normaal plan ik mijn weken in de structuurjunkie planner. Elke week vul ik dingen aan in die planning, maar voor mei heb ik mijn structuurjunkie planner compleet leeg gelaten. Omdat ik niet weet wat de dagen gaan brengen en wanneer ik word opgenomen voor de operatie heeft het plannen ook niet veel zin. Ik laat het op mij afkomen en plan de ochtend wat ik die dag wel of niet kan doen. Dat werkt voor nu het beste.
Dat kan ik doen omdat ik sinds 1 januari 2021 fulltime ondernemer ben en dus alle vrijheid heb om mijn dagen zelf in te delen.
structuurjunkie planner

Kleine terugblik op de maand mei

  • Mama volledig inwerken voor de webshop (zodat dat door kan lopen)
  • Samenwerkingen afronden (2 review artikelen)
  • Voorraad bijbestellen voor de webshop zodat er genoeg op voorraad is
  • Schrijven voor de blog, proberen in ieder geval 3 dagen per week artikelen online te laten komen

Mama is ingewerkt voor de webshop en ik heb het volste vertrouwen dat zij zelfstandig de webshop kan leiden zolang ik dat niet kan. Een aantal kleine spiekbriefjes rond de computer helpen haar op de momenten dat ze het even niet meer weet. Ideaal als ik bijvoorbeeld te ziek of te moe ben om even bij te springen (via videobellen bijvoorbeeld). Omdat ik via meerdere kanalen verkoop heb ik het makkelijker gemaakt en zal onder andere de webshop zelf maar ook etsy tijdelijk dicht zijn (bij de webshop is de betaalmogelijkheid uitgezet). Zo kan ze zich focussen op 1 platform tijdelijk en zodra het mij weer lukt gaat alles zo snel mogelijk weer open en zal ze mij ook blijven ondersteunen in werkzaamheden.
De 2 samenwerkingen heb ik zo goed als af kunnen ronden, voor 1 samenwerking komt een 2e artikel komende maand online maar dat was gelukkig geen enkel probleem. Wat helaas niet is gelukt is nieuwe voorraad bijbestellen. Het lukte mij gewoon niet om dat op tijd voor elkaar te krijgen en dit dan ook nog online te zetten. Dit moet dan ook wachten tot ik weer beter ben.
Als laatste het schrijven voor de blog is wel gelukt. Zo heb ik 2 weken 5 artikelen ingepland en de komende tijd ga ik het houden op maximaal 4 artikelen per week. Zo probeer ik het tijdelijk even vol te houden.

Welke dingen staan er gepland voor juni?

  • Tijd nemen om te herstellen van de operatie
  • Voorraad bijbestellen voor de webshop
  • Webshop ook weer volledig openen
  • Me-time momenten houden (gezichtsmasker, nagels lakken, hand verzorging etc)
  • Landkaart poster voor de webshop ophangen + plaatsen inkleuren waar bestellen naar toe zijn gegaan/ naar toe gaan.

Eigenlijk zou ik niets moeten plannen, zou er alleen moeten staan ‘tijd nemen om te herstellen van de operatie’. Puur omdat ik op het moment van schrijven (23 mei) nog niet weet hoe de operatie gaat verlopen en hoe ik daar uit kom. In het mooiste geval is het een kijkoperatie, maar als het een open buik operatie wordt dan is het herstel veel langer en zwaarder!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.