Plan with me | Juni 2019

bullet journal juni 2019

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want Juni is dichterbij dan ik had verwacht! Omdat de vorige keer de foto’s goed in de smaak vielen, ga ik op deze tour verder! Benieuwd welk thema ik heb gekozen voor mei (en waarom?) en wil je weten hoe creatief ik was? En ik kan alvast verklappen dat ik een stuk creatiever was voor deze planning dan bij de vorige!

Juni, de maand die hopelijk hele mooie zomerse dagen gaat hebben!

Mijn bullet journal voor Juni

bullet journal juni 2019, plan with me
Om een duidelijke overgang te maken van de maand mei naar juni koos ik voor een extra begin pagina. De maand juni staat in het teken van Polaroid camera / foto’s, dus het leek mij leuk om een kaart met een camera erin te plakken met de tekst ‘Capture the best moments’. De bladzijde daarnaast koos ik voor een heel simpel design met ‘June’.

bullet journal juni 2019
Dan de echte begin pagina van deze maand waarin ik op de linker bladzijde mijn goals op schrijf. De rechter bladzijde is een kleine maandoverzicht en verder heb ik allerlei foto’s getekend. Super simpel maar wel erg leuk (vind ik zelf).

lichtpuntjes, bullet journal, juni
Dan begin ik de maand met mijn lichtpuntjes, een bladzijde die vol positieve dingen gevuld gaat worden. De andere bladzijde zijn de eerste 2 dagen van de weekplanningen. En heb ik ruimte overgelaten voor notities.

weekplanning bullet journal, juni 2019
De weekplanningen heb ik allemaal hetzelfde gemaakt. Veel ruimte om dingen op te schrijven, maar vooral heel erg simpel.

inspiratie pagina, bullet journal, plan with me
Na de weekplanningen heb ik een pagina gemaakt die hopelijk de hele maand inspiratie gaat brengen. Het nummer Shallow uit de film A star is born heeft mij in April en Mei al heel erg geïnspireerd en staat ook geregeld aan tijdens het schrijven, dus waarom niet een pagina in mijn bullet journal.
Uiteraard heb ik ook weer een blog planning pagina, maar die vond ik zelf niet heel interessant om op de foto te zetten. Ook de social media pagina en mijn inkomsten en uitgaven pagina zijn weer hetzelfde als andere maanden en is niet echt interessant meer.

habit tracker, juni 2019
Wat ik deze maand wel extra heb, is een habit tracker. Zo wil ik de hele maand gaan bijhouden wat ik heb gedaan. Zo heb ik de volgende dingen erin verwerkt; 2 liter water drinken, workout, voor 7uur uit bed, 9 uur slaap, lezen voor slapen, geen gluten, vitamines & PEA, bloggen. En daarmee is dat ook gelijk de laatste pagina voor deze maand.

Wat ik allemaal heb gebruikt?

Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner
– Calligraphy set zwart
– Metallic brush pens (voornamelijk de roze kleur)
– Stickerboek ‘What a beautiful day!’
– Stickerboek ‘You got this!’
– Rub on stickers

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.