Plan with me | Juli 2024

agenda studentendrukwerk

De tijd vliegt, het is alweer bijna juli en dus tijd om een nieuwe planning te maken! Wat deze nieuwe maand voor mij in petto gaat hebben is wederom een beetje spannend, maar we gaan toch plannen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in juli?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

Juli 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Hoe verliep afgelopen maand?

Juni was een gekke en hele drukke maand! Het was tevens de eerste maand dat wij samen in 1 huis wonen en echt ons eigen plekje hebben. Super gek idee eigenlijk, maar het voelde meteen heel natuurlijk. Het huis is ook eindelijk echt helemaal af en we kunnen dan nu ook echt gaan genieten van ons eigen plekje. Misschien is het vrouw eigen, maar het idee dat in dit huis zoveel nieuwe herinneringen worden gemaakt vind ik best wel bijzonder. We hadden ook meteen de verjaardag van mijn vriend die we combineerde met een kleine housewarming. Ik had een verrassingsfeestje voor hem georganiseerd en wat familie en vrienden uitgenodigd. En ik kan wel zeggen dat momenteel 20 mensen in ons huis echt de max is.

Welke dingen staan er gepland voor Juli 2024?

Juli wordt wederom een drukke maand, er staat een bruiloft gepland maar ook onze eerste echte vakantie samen. Daarnaast hebben we voor nu niet veel gepland staan maar dat zal, net zoals afgelopen maanden, wel weer snel gevuld gaan worden. Voor mij persoonlijk staat Juli ook voor de zomeruitverkoop, de voorbereidingen van de kerst periode en inkopen doen voor het najaar. Dat betekend dat de theelichten weer terug gaan komen, maar ook dat ik mij ga focussen op mijn eigen hangers. Mijn doel voor dit jaar is om minimaal 150 verschillende soorten hangers te hebben en ik zat (als ik het goed zeg uit mijn hoofd) op ongeveer 100 verschillende op dit moment. Dat betekend dat ik nog zeker 50 nieuwe soorten moet toevoegen en dus ook moet maken. Welke soorten dit gaan zijn en of ik dat überhaupt wel voor elkaar krijg dat zien we de komende maanden. Ik ga in ieder geval mijn best doen om het voor elkaar te krijgen en die 150 soorten gewoon af te kunnen vinken.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.