Plan with me | Juli 2022

pink planner

Nog een weekje en dan is het alweer Juli. De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?


Juni was een best wel heftige maand voor mij, ik was meer dan 8 dagen flink ziek (lees; ik lag 8 dagen doodziek op bed omdat ik de longen uit mijn lijf hoestte). Toen het eindelijk iets beter ging lag er veel werk op mij te wachten.

Juli 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.

Kleine terugblik op de maand Juni 2022

1. Leuke winactie organiseren voor de webshop
2. Lijst maken met items die vast in het assortiment komen
3. Begin maken met de gouden sieraden collectie.
4. Met mama een dagje dierentuin (was haar moederdag cadeautje)
5. Proberen om in ieder geval 1 dag per week niets voor mijn bedrijf te doen.
outfit maasduinen

Juni werd voor mij een stuk korter doordat ik flink ziek was en meer dan een week ziek op bed heb gelegen. Al het werk is blijven liggen en begint nu pas langzaam aan weer te slinken. Dus van de doelen is maar vrij weinig terecht gekomen. Ik heb wel een leuke winactie georganiseerd, namelijk het winnen van een edelsteen op standaard.
De lijst met items voor het vaste assortiment is wel gemaakt, ik heb best veel items die vast in het assortiment komen en die ik altijd op voorraad wil hebben.
Naast 4 kettingen heb ik verder niets meer kunnen doen voor de gouden sieraden collectie. Dit is iets wat ik nog even vooruit schuif en hopelijk eind van de zomer weer kan oppakken.
Met mama een dagje dierentuin is helaas nog niet gelukt. Eerst zat het weer niet meer, toen werd ik ziek, toen ik beter begon te worden kreeg mama de griep dus het is wel de bedoeling dat zodra iedereen beter is en het een zonnige dag is, we gelijk gaan! Dat kan dus elk moment zijn.
En als laatste wilde ik 1 dag per week niets doen, dat is ook in de soep gelopen aangezien ik 8 dagen niets kon doen voor mijn bedrijf (ik was daar echt te ziek voor!), dus de komende tijd probeer ik weer even meters te maken door flink vooruit te werken zodat de achterstand die ik heb opgelopen, kan inhalen. Daarna ga ik in ieder geval 1 dag per week ‘vrij’ nemen.

Welke dingen staan er gepland voor Juli 2022?

– Vakantie plannen / boeken voor augustus
– Programma opzetten met de affiliates van NaturalBlooming
– Kijken of ik nog meer soorten hangers kan toevoegen aan de shop
– De advertenties uitbreiden/evalueren
– De nieuwe wierookhouder cadeau setjes maken en online zetten

Dat vind ik wel genoeg voor komende maand. Het is genoeg wat ik kan gaan uitwerken en ik zal daar al druk zat mee zijn.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.