Plan with me | Juli 2021

structuurjunkie planner

De eerste dag van de nieuwe maand. Het is alweer Juli, het begin van de tweede helft van het jaar. Plannen doe ik nog niet echt zoals voorheen, maar er staan zeker wel wat dingen gepland. Tijd om te gaan plannen, dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Het is voor mij persoonlijk nu een zeer onzekere tijd. Dat heb je eerder deze week al kunnen lezen in mijn Time for tea. Daarom maak ik ook geen planning meer, puur omdat ik niet weet van te voren hoe dingen gaan lopen. Het herstel verloopt een stuk zwaarder dan ik van te voren had gedacht. Daardoor moet ik echt per dag (soms zelfs per uur) kijken wat ik kan of niet. Maar ik wil wel aan een aantal dingen werken deze Juli 2021.

Juli 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Normaal plan ik mijn weken in de structuurjunkie planner. Elke week vul ik dingen aan in die planning, maar voor mei heb ik mijn structuurjunkie planner compleet leeg gelaten. Omdat ik niet weet wat de dagen gaan brengen en omdat ik nog volop in de herstel periode zit na mijn zware buik operatie, plan ik voor nu niets vooruit. Ik laat het op mij afkomen en plan de ochtend wat ik die dag wel of niet kan doen. Dat werkt voor nu het beste.
Dat kan ik doen omdat ik sinds 1 januari 2021 fulltime ondernemer ben en dus alle vrijheid heb om mijn dagen zelf in te delen.

Kleine terugblik op de maand juni

  • Tijd nemen om te herstellen van de operatie
  • Voorraad bijbestellen voor de webshop
  • Webshop ook weer volledig openen
  • Me-time momenten houden (gezichtsmasker, nagels lakken etc)
  • Landkaart poster voor de webshop ophangen + plaatsen inkleuren waar bestellen naar toe zijn gegaan/ naar toe gaan.

Eigenlijk had ik hier niets moeten plannen, ik was overigens net geopereerd en ik had echt op mezelf moeten focussen. Maar zo eigenwijs als ik ben deed ik dat natuurlijk wel en heb ik ook al deze dingen gedaan. Mijn lichaam dwingt zichzelf soms om een stapje terug te doen, daar luister ik dan ook maar na. Tijd nemen om te herstellen zal dan zeker nog wel een poosje duren. Zowel de MDL als de chirurg hadden een periode van 3 tot 6 maanden genoemd al hoop ik dan wel echt al hersteld te zijn! Helaas heb ik ook nog een JJ katheter (een inwendig slangetje tussen de nier en de blaas).
Voorraad bijbestellen heb ik al 3 keer gedaan nadat ik terug kwam uit het ziekenhuis. De planners lopen onwijs hard en daar valt bijna niet tegenaan te bestellen. Ook is de webshop weer volledig open en kan er naast bol ook via de webshop weer besteld worden.

Het houden van me-time momentjes lukt niet helemaal zoals ik dat van te voren in gedachten had. Wel heb ik een aantal keren mijn nagels gelakt, maar een gezichtsmasker is er nog niet van gekomen. De landkaart poster hangt wel en elke woensdag mag ik van mezelf de nieuwe plaatsen inkleuren van de week ervoor. Moet eerlijk zeggen dat het mij zeker niet tegenvalt, de kaart kleurt al heel mooi roze. Leuk om te zien dat de meeste bestellingen naar het westen gaan!
panter playsuit

Welke dingen staan er gepland voor juli?

  • Naar The Sound of Music (musical)
  • Op vakantie, of in ieder geval al geboekt hebben
  • Nieuwe edelstenen inkopen
  • Proberen om een week vooruit te werken met de blog
  • Vast moment kiezen om te werken aan de blog

Leuke dingen die ik hoop te gaan doen deze maand. Voor naar The Sound of Musical kijk ik uit, maar ook de vakantie! Daarnaast hoop ik eind van de week al de nieuwe edelstenen te gaan inkopen want ik heb best een leuk boodschappen lijstje als het aankomt op het kopen van edelstenen!
En bezig zijn voor de blog spreekt denk ik voor zich.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Juli 2021

Comments are closed.