Plan with me | Juli 2019

ijsjes thema juli 2019, bullet journal

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want Juli is in aantocht en kwam net iets sneller dan ik had verwacht! Benieuwd welk thema ik heb gekozen voor Juli (en waarom?) en wil je weten hoe creatief ik was? En ik kan alvast verklappen dat ik een stuk creatiever was voor deze planning dan bij de vorige! Het is een lekker vrolijk en zomers thema met heel veel ijsjes en pastelkleuren!

Juli, de maand die hopelijk hele mooie zomerse dagen gaat hebben! Maar ook de maand waarin jullie waarschijnlijk vakantie zullen hebben. De zomervakantie staat voor de deur en misschien ga jij wel op vakantie? Zelf ga ik deze zomer niet op vakantie maar moet ik gewoon volle dagen werken. Ik koos daarom voor gemak en een thema die zowel lekker vrolijk en zomers is als veel ruimte voor notities. Het is geen hele grote planning geworden maar toch heel bruikbaar en vrolijk!

Mijn bullet journal voor Juli

bullet journal juli 2019 ijsjes thema
Mijn nieuwe planning begin ik met een pagina waar ik duidelijk naar voren laat komen dat het thema van deze maand ijsjes is. De pagina heb ik niet op de foto gezet omdat ik dit als extra overgang van de vorige maand naar de nieuwe maand heb gemaakt. Hij is ook niet zo heel bijzonder daar de 2e pagina voor interessanter is. Daar heb ik namelijk mijn doelen van Juli opgeschreven en heb ik een pagina gemaakt waar ik alle lichtpuntjes van die maand ga opschrijven. Ook hier is het ijsjes thema goed zichtbaar.

weekplanning juli 2019
Direct na de doelen en lichtpuntjes pagina begin ik met mijn weekplanning. Vrij simpel maar wel kleurrijk door de pastelkleuren. Ik heb de komende maanden veel ruimte nodig om al mijn werk op te schrijven dus besloot ik om dezelfde indeling te gebruiken als de maand ervoor. Genoeg ruimte om dingen op te schrijven en vrolijk genoeg om toch een zomers gevoel te hebben. (Ik zal deze maand namelijk erg weinig vrije tijd over hebben!) De week planning bevat 4 volle pagina’s en 1 halve pagina waarbij ik op de andere halve pagina een poster met ijsjes heb geplakt. Super vrolijk in pastelkleuren en lekker zomers.
ijsjes thema juli 2019, bullet journal

habbit tracker juli 2019
Omdat ik het best wel leuk vind om een habit tracker bij te houden heb ik deze maand ook weer een vrij simpele tracker gemaakt. Met punten als 2 liter water drinken, workout, lezen, bloggen, 7 uur uit bed en nog meer.
De pagina daarnaast heb ik gebruikt om mijn financiële plaatje weer in beeld te hebben. Ook mijn blog financiën houd ik daaronder bij (wat er binnen komt).

blogplanning juli 2019
Dan de bijna belangrijkste pagina in mijn maand planning mijn blog planner. Niet heel bijzonder maar wel heel handig om bij te houden (ondanks dat ik dat ook in wordpress zelf kan zien). Daarnaast tekende ik een dromenvanger met de tekst ‘You can do it!’ aangezien ik wel wat geluk kan gebruiken deze maand.

Wat ik allemaal heb gebruikt?

Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner
– Calligraphy set zwart
– Metallic brush pens (voornamelijk de paarse kleur)
– Stickerboek ‘Oh honey!’
– Paper craft set
– Interior template set (dromenvanger)
– Brush pens Action (voornamelijk de oranje kleur)

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Plan with me | Juli 2019

Comments are closed.