Plan with me | januari 2024

Het is alweer januari 2024! Nadat deze blog serie bijna een jaar stil lag, ga ik hem vanaf nu weer nieuw leven in blazen. Vanaf nu dus ook elke maand weer een nieuwe Plan the me blog waarin ik doelen bespreek waar ik de komende weken aan ga werken, maar ook terugblik op de maand ervoor. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in januari?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

Januari 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Welke dingen staan er gepland voor Januari 2024?

– Minimaal 2 extra printables/downloads maken en op Etsy zetten
– HS codes invoeren zodat ik wereldwijd kan verzenden
– Webwinkel wizard lanceren en promoten
– Aanmelden voor de koningsdag fair in Rijssen
– Inkoop lijst maken voor de Internationale Mineralenbeurs in maart.

Een klein lijstje met dingen die ik deze maand naast de normale bezigheden wil gaan afvinken. Een aantal van deze dingen zijn natuurlijk zo afgevinkt dus wellicht dat als ik nog genoeg tijd en ruimte over heb deze maand ik alvast ga werken aan de jaarlijkse doelen (waar deze maandelijkse lijstjes grotendeels op gebaseerd zijn).

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.