Plan with me | Januari 2023

agenda studentendrukwerk

Het is alweer bijna een nieuwe maand! Januari staat voor een nieuwe start, een nieuw boekjaar, nieuwe kansen en nieuwe ontwikkelingen! De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat, maar het is gewoon bijna Januari (en een nieuw jaar!). Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

December was voor mij een maand waarin ik terugblikte op de afgelopen maanden en nieuwe ideeen had voor het komende jaar! Zoveel lieve berichtjes gekregen over de adventskalenders, dat ik besloot om alvast te gaan nadenken over 2023. Want een goede voorbereiding is het halve werk! Dat gaf mij gelijk enorme inspiratie voor 2023!

Januari 2023 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Kleine terugblik op de maand December 2022

– Mijn eigen producten lanceren
– Zo snel mogelijk mijn eigen producten uitbreiden als de eerste lopen
– Minimaal 1 week vooruit werken met de blog (we doen gewoon nog een poging!)
– De voorraad tellen die niet op de webshop staat (hallo 31 december taken 🙁 )
– Alle hangers bij gaan maken (webshop items)
– Doelen afmaken voor 2023 (zowel zakelijk als persoonlijk)
– Gaan werken met to-do lijstjes zodat ik hopelijk meer rust ga creëren!

Deze maand was echt een beetje met mixed feelings. Mijn eigen producten lanceerde ik en dat werd zo goed ontvangen! Mijn producten worden nu al in een aantal landen verkocht en daar ben ik onwijs dankbaar voor! Dus naast de chakra sets die ik als eerste lanceerde, startte ik ook met de geboortemaand setjes. Ook die doen het super goed en een aantal zijn al uitverkocht! Dus 2023 moet ik dit nog groter gaan aanpakken.
De voorraad is geteld, deze heb ik nu heel handig in een excel bestandje gezet en zal ik op 31 december nog eens na lopen om dan de definitieve voorraad waarde in mijn boekhouding te noteren.
De hangers heb ik ook bijgemaakt, maar 1000 was dit keer niet genoeg dus ben ik begonnen aan nog eens 1000 hangers. Ook heb ik hiervoor een aantal nieuwe soorten toegevoegd.
De doelen afmaken voor 2023 heb ik zo goed mogelijk geprobeerd maar een aantal doelen waren niet meer realistisch in zo’n korte tijd. Dus die heb ik gelaten voor wat het was. De afgelopen weken heb ik gemerkt dat het werken met to-do lijstje voor mij op dit moment niet goed werkt. Het geeft mij stress dat de lijst zo lang is en ik weet dan niet waar ik moet beginnen. Dus die heb ik los gelaten en daar zijn hele mooie dingen uitgekomen!

Welke dingen staan er gepland voor Januari 2023?

– Heel veel nieuwe voorraad bestellen voor de webshop (want het is behoorlijk leeg nu)
– 675 zakjes maken voor een nieuw project voor 2023!
– Cursus/Training volgen van Mrs Ecommerce
– Een grote lijnen plan maken voor 2023
– Nieuwe controle van de MDL dus op tijd bloed laten prikken
– Proberen het wandelen weer op te pakken

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.