Plan with me | Januari 2021

webshop natural blooming

Nog iets meer dan een week en dan zitten we alweer in het nieuwe jaar en dus ook een nieuwe maand. Tijd om te gaan plannen en dat doe ik vanaf januari met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Ondanks dat ik niet teveel vooruit wil plannen, want je weet immers nooit wat er allemaal gaat gebeuren (dat heb ik afgelopen maanden wel gezien!), maak ik toch een grove planning. De planning voor januari 2021 wordt vrij simpel en zal ik wekelijks aanvullen met werkzaamheden.

Januari 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Januari begint op een vrijdag en eindigt op een zondag. De eerste paar dagen van januari zijn al gepland in mijn vorige agenda (de purpuz planner) en zal ik dan ook overslaan in mijn nieuwe structuurjunkie planner. Mijn week planning begint daarom ook op maandag 4 januari. Normaal gesproken begin ik met het opschrijven van mijn werkzaamheden. Dit doe ik expres dit keer niet, omdat ik momenteel op zoek ben naar ander werk (en misschien wel heel snel ander werk heb). De werkzaamheden zoals ik ze de afgelopen weken had waren verdeeld op 3 a 4 avonden per week en waren maximaal 4uur per week. Iets waar ik onwijs tegenop zag want wat is nu 4 uur? Daarom ook mijn zoektocht naar ander werk en ook de reden dat ik mijn werkzaamheden even per week opschrijf en niet per maand.

Nu ik de werkzaamheden per week op ga schrijven kan ik wel alvast mijn blogmomenten plannen. De blogmomenten plan ik vaak in de ochtenden en rekening houdend met eventueel nieuw werk plan ik dit op dinsdag, woensdag en donderdag overdag in. Het liefste houd ik de woensdag of donderdag als standaard vrije dag in de toekomst zodat ik deze dagen kan gebruiken om aan mijn eigen bedrijf te werken. Op dit moment is dat nog standaard de vrijdag maar omdat ik een aantal vacatures op het oog heb waarbij de werkdagen op maandag en vrijdag zijn zal mijn blog/bedrijf dag verschuiven.
purpuz weekplanning

Kleine terugblik op de maand december

 • Proberen om minimaal 2 dagen vooruit te werken met de blog
 • Minimaal 3 keer per week een rondje wandelen, frisse neus halen en ontspannen (regen of niet!)
 • Winactie houden op de blog of instagram (of beide!)
 • Proberen om weer aan het werk te gaan

Wat ging dat goed zeg afgelopen weken! Natuurlijk is de maand nog niet om en hebben we nog ruim een week. Toch kan ik zeggen dat de doelen van december gehaald zijn. Ik werkte namelijk ruim een week vooruit (probeerde zelfs voor de week daarna aan de slag te gaan), wandelde 3 keer per week een rondje. Maar ook ben ik weer begonnen met werken, al is het niet de volledige uren die ik had (maar dat is een ander verhaal) en ook hield ik een winactie op de blog en eentje op de instagram van mijn webshop. Ging echt beter dan verwacht!

Welke dingen staan er gepland voor januari?

De doelen die ik voor januari maak zijn een verlengde van de doelen die ik in december al uitvoerde. Daarnaast wil ik in mijn maand doelen ook kleine (soort sub-doelen) doelen mee nemen die ik doelen voor heel 2021 heb gesteld.
– Terug naar de oude blogplanning van 7 dagen per week een blog artikel
– De verweesde content terug brengen naar 400
– Proberen een week vooruit te werken met de blog
– Moestuin plan maken voor het nieuwe moestuin seizoen

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Januari 2021

 1. Zo fijn deze planning….
  Zodat je weet wat er te doen staat…
  Ben heel benieuwd naar de planning voor de moestuin….

  Een fijne dag

Comments are closed.