Plan with me | Januari 2020

bullet journal setup 2020

Nog geen 2 weken en we zitten alweer in 2020 mensen! Hoogtijd om mijn bullet journal voor 2020 aan jullie te gaan laten zien. Ik begin in een nieuw boekje aan mijn plan with me voor januari 2020. Probeerde zelfs iets nieuws uit en laat je graag zien wat dit precies is. Ben jij benieuwd hoe het thema geworden is?

De eerste maand van het nieuwe jaar. Ik begin hem met een quote ‘It always seems impossible until it’s done!’. Klopt natuurlijk helemaal want soms zie je ergens zo tegenop terwijl je er achteraf om kunt lachen. Laten we hopen dat 2020 dat ook is en we straks in december kunnen lachen om alle beren die we op ons pad zagen (en die er niet bleken te zijn!).

Mijn bullet journal voor Januari

begin pagina
De maand begin ik eens niet zoals ik altijd doe. Ik maakte een quote, zoals ik hierboven al schreef. Verder liet ik dus duidelijk weten dat dit januari is! Geen maandoverzicht, geen doelen, en geen blogplanning dit keer. Dit doe ik allemaal of in mijn setup of in mijn speciale blog boek bullet journal die ik in 2020 ga gebruiken.

weekplanning
Na de begin pagina voor januari begin ik gelijk met mijn weekoverzicht. Hierbij probeerde ik iets nieuws, namelijk Dutch doors. Super simpel en ook nog eens makkelijker als je die week veel dingen moet onthouden of moet doen. Op internet en vooral op pinterest vind je vele verschillende varianten van Dutch doors, waardoor je eindeloos kunt varieren in je planning. Probeer wat jij fijn vind.

Omdat dit mijn prive boek is, wilde ik veel ruimte voor het opschrijven wat ik die dag moet doen qua werk (leuk als je bijvoorbeeld meerdere panden per dag doet!). Maar ook om uitjes te plannen en mijn vakantie. (is nog steeds niet geboekt!)

lichtpuntjes
Na de weekplanningen is het tijd om een pagina met lichtpuntjes te maken. Dit doe ik express om mezelf te aan herinneren dat er ook veel goede dingen zijn gebeurd en ik niet al te veel in het negatieve blijf hangen. Zal het werken?

sleep tracker
Ook wilde ik vanaf nu een sleep tracker gaan bijhouden. Ik merk namelijk dat ik heel onregelmatig slaap en ik de ene dag met 7 uur slaap voldoende heb en de andere dag zeker wel 10 uur slaap nodig heb. Eens zien of ik hier een patroon ik kan ontdekken.

hours worked
Als laatste deze maand wil ik bijhouden hoe ik heb gewerkt. Zo wil ik kijken of ik mijn dag nog beter kan indelen en op welke dagen ik ook mijn rust moment kan inplannen. Dit wil ik overigens ook voor mijn blog bij houden en heb ik besloten om met 2 kleuren te werken. Eén kleur voor het werk in de schoonmaak en de andere kleur voor de blog uren die ik maakte die dag. Ik ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien aan het einde van de maand.

Wat ik allemaal heb gebruikt?

Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner set
– DIY card making van Action
– Washi tape
– Paper craft set
– Mijn bullet journal stencils

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Januari 2020

Comments are closed.