Plan with me | Januari 2019

bullet journal, plan with me

De allereerste planning voor 2019. Kan jij het geloven, 2019 is een nieuwe start en bij mij komt die ook nog eens met een nieuwe bullet journal. Nu heb je in de setup voor 2019 al een klein beetje kunnen zien hoe mijn eerste pagina van de januari 2019 setup eruit komt te zien. Maar nu laat ik mijn hele planning voor januari aan je zien. Kijk je mee?

Deze nieuwe maand en tevens eerste van 2019 koos ik voor een winters thema. Of we nu een winter gaan krijgen of niet het leek mij voor in mijn bullet journal wel heel erg leuk. En daarbij ook nog eens vrij simpel. Ik wil mijn bullet journal gewoon vrij simpel houden met een aantal leuke, vrolijke elementen maar geen mega creatieve tekeningen of aparte knutsels.

Plan with me – Setup Januari

Voor mijn planning maakte ik allereerst de begin pagina van de nieuwe maand. Hierin heb ik 1 bladzijde vol met sneeuwvlokjes getekend en op de andere bladzijde een rechthoek met daarin mijn goals voor deze maand. Als ik dan de bladzijde omsla heb ik mijn maandoverzicht en een bladzijde voor belangrijke notities. Gewoon simpel! Daarna heb ik een bladzijde met de weekplanning van de eerste week van Januari. Hier heb ik een aantal simpele vakken getekend en een groter vak voor notities. De pagina heb ik opgevrolijkt met wat sneeuwvlokjes en 2 stickers met een soort ijsbloemetjes. Daarna heb ik 2 pagina’s met een to-do lijst voor de 1e week en de 2e week voor Januari. Zo kan ik de weekplanning overzichtelijk houden en kan ik belangrijke dingen in mijn to-do lijst schrijven. De 4 pagina’s daarna zijn weer gevuld met de weekplanningen van de 2e en 3e week van Januari. Daarna volgen week 2 pagina’s met een to-do lijst voor die 2 weken die ik opgevrolijkt heb met sneeuwvlokjes. Ook daarna volgt de weekplanning voor de laatste weken van Januari.

Hoe mijn planning deze maand in elkaar zit


Na de weekplanningen volgt mijn blog planning, youtube planning en mijn social media groei. Ook houd ik dit jaar weer mijn inkomsten en uitgaven bij en wat ik die maand heb gespaard. Uiteraard zowel mijn prive inkomsten/uitgaven als mijn blog inkomsten en uitgaven. Wat nieuw is deze maand is de pagina waarbij ik alle lichtpuntjes van Januari ga opschrijven. En alle mooie momenten die ik deze maand had op de pagina met Collect moments not things.
En dat is mijn planning voor Januari 2019.

Weet jij al wat er allemaal gepland staat in dit nieuwe jaar?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Plan with me | Januari 2019

Comments are closed.