Plan with me | Februari 2024

studentendrukwerk

Januari 2024 zit erop, tijd voor een nieuwe maand met nieuwe plannen! Wat deze nieuwe maand voor mij in petto gaat hebben is nog een beetje spannend, maar we gaan toch plannen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in februari?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

Februari 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Hoe verliep afgelopen maand?

– Minimaal 2 extra printables/downloads maken en op Etsy zetten
– HS codes invoeren zodat ik wereldwijd kan verzenden
– Webwinkel wizard lanceren en promoten
– Aanmelden voor de koningsdag fair in Rijssen
– Inkoop lijst maken voor de Internationale Mineralenbeurs in maart.

Totaal staan er op Etsy nu 4 printables, die wil ik de komende maanden verder gaan aanvullen zodat de shop daar ook beter zichtbaar wordt. Echt is het mij helaas niet gelukt deze maand om nog 2 extra printables te maken en op Etsy te zetten. Alle HS codes zijn in principe ingevoerd en het is nu echt afwachten tot de eerste bestelling buiten de EU wordt geplaatst. Webwinkel wizard is gelanceerd, helaas nog niet wezen promoten maar wellicht dat ik binnenkort een oproep plaats in de bloggers gezocht groep. Aanmelden voor de koningsdag fair is gelukt en ik ben ook toegelaten!! De inkooplijst voor de beurs in maart is gemaakt, helaas moest ik hem ook al aanpassen omdat bepaalde items niet voorradig zijn voor die tijd. Maar ik weet wat ik ga mee nemen, en die kan ik in februari/maart gaan aanschaffen.

Welke dingen staan er gepland voor Februari 2024?

– Advertentie account weer werkend krijgen zonder foutmeldingen
– Alle producten op OnlineMineralen en eventueel aanvullen wat niet online staat
– Samen met mijn vriend reageren op huurwoningen
– Zakelijke klanten mailen voor eigen website (met korting etc)
– Heel veel agaat vlinders maken voor de webshop

Een wederom bescheiden lijstje met doelen waar ik komende maand aan wil werken. We zijn al aan het reageren op huurwoningen dus het is even afwachten wanneer we geluk hebben om uitgenodigd te worden. Mocht dat komende maand gebeuren dan wordt mijn planning waarschijnlijk ook helemaal omgegooid. Maar ik ga er persoonlijk niet vanuit, maar jullie mogen best voor ons mee duimen hoor!!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.