Plan with me | Februari 2023

agenda studentendrukwerk

Het is alweer bijna een nieuwe maand! Februari is de maand waarin ik hopelijk veel doelen kan gaan afvinken! De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

Januari was een prachtig begin van 2023. Ik had al een bizarre groei in de boekhouding als ik die vergelijk met januari 2022. Als dit een voorbode is voor de rest van het jaar dan krijg ik alleen maar een grote glimlach op mijn gezicht!

Februari 2023 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Kleine terugblik op de maand Januari 2023

– Heel veel nieuwe voorraad bestellen voor de webshop (want het is behoorlijk leeg nu)
– 675 zakjes maken voor een nieuw project voor 2023!
– Cursus/Training volgen van Mrs Ecommerce
– Een grote lijnen plan maken voor 2023
– Nieuwe controle van de MDL dus op tijd bloed laten prikken
– Proberen het wandelen weer op te pakken

Heel veel nieuwe voorraad kwam er inderdaad binnen, meer dan 100 kilo was er in de eerste dagen van januari naar mij onderweg en het grootste gedeelte daarvan is ook al weer naar klanten. De zakjes die ik wilde maken, 675 stuks zijn meer dan gelukt, ik maakte totaal ruim 1200 zakjes deze maand. Maar dat is nog niet genoeg voor het nieuwe project.
De cursus/training is in volle gang. Al meerdere lessen heb ik gevolgd en de meeste opdrachten gemaakt en toegepast.
Een grote lijnen plan voor 2023 heb ik gemaakt in de vorm van een vision board. Daar schreef ik ook een blog over! Nieuwe controle staat op de planning, maar daarvoor heb ik al wel bloed laten prikken. Het wandelen ging begin van de maand heel goed, maar na mate het drukker werd en het weer ook slechter, is het een beetje gestopt.

Welke dingen staan er gepland voor Februari 2023?


– 2 dagen per week uittrekken voor het schrijven van blogs
– Nieuwe sets voor de webshop samenstellen
– Weer minimaal 675 zakjes maken voor het nieuwe project
– Cursus van Mrs Ecommerce afmaken en toepassen
– Nieuwe hangers maken voor de webshop (meer nieuwe soorten en meer aanvullen)
– Plan maken voor mijn vakantie (wil ik dit jaar op vakantie of toch dagjes weg?)
– 1 boek lezen over ondernemen

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.