Plan with me | Februari 2022

structuurjunkie planner

En toen was de allereerste maand van 2022 voorbij (bijna dan)! Februari staat voor de deur en het is tijd om deze nieuwe maand te gaan plannen. Er staan een aantal dingen gepland en voor als nog ziet het eruit als een hele drukke maand! Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

De eerste maand van 2022 zit er bijna op. Bizar dat de tijd zo snel gaat. Hoe verliep januari en wat staat er op de planning van komende maand?

Januari 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 (dat is nu al meer dan een jaar!) ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend (afhankelijk van de afstand die ik moet rijden kan het ook zijn dat ik daar de hele dag voor uittrek!) voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.

Kleine terugblik op de maand Januari 2022

– Wie is de mol blogs weer gaan schrijven (yes, deze komen elke zondag online!)
– Nieuwe voorraad inkopen (ook deze kunnen afvinken, moet inmiddels weer op nieuwe inkoop!)
– Lijst maken voor de moestuin (ja ook gedaan, de zakjes met zaadjes liggen al klaar!)
– Concept artikelen verder uitwerken en minimaal 10 concepten afmaken en inplannen (helaas niet gelukt, er zijn er 3 weg)
– Naar de sound of music (op het moment van schrijven weet ik dat nog niet omdat het 26 januari zou plaatsvinden en het nog onduidelijk is of het door gaat)
– Kledingkast zeer grondig uitzoeken (gedaan, al denk ik dat ik binnenkort weer een rondje doe!)
– Afbeeldingen op de websites uitzoeken en verwijderen (deels gedaan, die van de webshop al wel, liefscarolien nog niet)
– Brainstormen voor acties van de webshop (gedaan!)
– Brainstormen voor nieuwe artikelen voor de blog (gedaan!)

Welke dingen staan er gepland voor Februari?


– Een nog strakkere planning maken voor de blog. Meer vooruit werken en de ochtende starten met schrijven
– Mijn 2e webshop uitwerken en eind van februari online hebben staan
– shop op bol sluiten en volledig focussen op de webshop
– Opties bekijken voor een vakantie
– Bezig met SEO voor de webshop
– Minimaal 2 instagram berichten per week inplannen op beide accounts

Het is een beste lijst maar ik denk dat dit wel te doen is. Goed verdelen en inplannen in de structuurjunkie planner. Dan moet het vast goed komen!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.