Plan with me | Februari 2021

structuurjunkie planner

Nog maar een halve week en dan zitten we alweer in de tweede maand van het nieuwe jaar. Tijd om te gaan plannen en dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Ondanks dat ik niet teveel vooruit wil plannen, want je weet immers nooit wat er allemaal gaat gebeuren (dat heb ik afgelopen maanden wel gezien!), maak ik toch een grove planning. De planning voor februari 2021 wordt vrij simpel, zoals ook januari er voor mij uitzag, en zal ik wekelijks aanvullen met werkzaamheden.

Februari 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Februari 2021 begint op een maandag en eindigt op een zondag. De planning zal dan ook gelijk beginnen met de eerste maandag van de week in de structuurjunkie planner. Normaal gesproken begin ik met het opschrijven van mijn werkzaamheden. Maar omdat ik sinds maandag 11 januari fulltime ondernemer/blogger ben, zien mijn werkzaamheden er iets anders uit.

Ik begin de week te plannen door eerst de vaste momenten op te schrijven / uit te plannen. Tussen 07.00 en 08.00 uur wil ik graag opstaan, tussen 12.00 en 13.00 uur lunchen en tussen 17.00 en 18.00 uur avondeten. Tussen deze momenten kan ik dan bepaalde werkzaamheden plannen. Zo vind ik het bijvoorbeeld fijn om de ochtenden te besteden aan het schrijven en bedenken van nieuwe artikelen. De middagen gebruik ik om pakketjes in te pakken en een ommetje te lopen en de avonden houd ik vaak leeg om nog bepaalde spontane momenten te kunnen plannen. Daarnaast plan ik niets meer in het weekend, ik heb dan echt ‘vrij’ al wil ik nog wel eens wat pakketjes inpakken en bezig zijn met de webshop.

Kleine terugblik op de maand januari

 • Terug naar de oude blogplanning van 7 dagen per week een blog artikel
 • De verweesde content terug brengen naar 400
 • Proberen een week vooruit te werken met de blog
 • Moestuin plan maken voor het nieuwe moestuin seizoen
  structuurjunkie planner

De doelen van de maand januari zijn erg goed gegaan, ik heb eigenlijk maar 1 doel niet bepaald. Dat is de verweesde content, daar heb ik helemaal niets aan gedaan. Daarom neem ik dit doel mee naar februari. Ik heb al een plan gemaakt voor de moestuin en ik moet eerlijk bekennen dat het nog niet echt wil lukken met ontkiemen en voor zaaien van alle items die ik dit jaar wil hebben. Verder dan 7 dagen vooruit werken is nog niet gelukt, maar dat komt vast wel!

Welke dingen staan er gepland voor februari?

De doelen die ik voor februari maak zijn een verlengde van de doelen die ik in december en januari al uitvoerde. Daarnaast wil ik in mijn maand doelen ook kleine (soort sub-doelen) doelen mee nemen die ik doelen voor heel 2021 heb gesteld.
– Verweesde content terug brengen naar 400
– Betere momenten plannen om te bloggen
– Nieuwe voorraad op webshop zetten
– Sale houden in de webshop met ruwe/grote edelstenen
– Elke dag het ommetje blijven lopen (van minimaal 20 minuten)

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Plan with me | Februari 2021

 1. Mooie doelen om te gaan behalen.
  Vooral die voor je webshop.

  Een fijne dag….

Comments are closed.