Plan with me | Februari 2020

purpuz planner

Het is alweer bijna Februari wat betekend dat we een nieuwe Plan with me gaan maken. Dit keer gebruik ik niet mijn bullet journal (zoals je wel van mij gewend was) maar gebruik ik iets nieuws in mijn planning. Wat ga ik allemaal plannen en hoe ik dat ga doen, zie je natuurlijk in dit artikel!

Vanaf deze maand ga ik het allemaal net even wat anders doen. De bullet journal pagina’s van Januari had ik begin december al af en wilde ik graag nog met je delen. Maar deze heb ik eigenlijk amper gebruikt, omdat ik gebruik maak van de Purpuz planner. Die gaan we dan ook klaar maken voor een maand vol met uitdagingen en doelen!

Mijn Purpuz planner voor Februari

Ergens midden december ben ik begonnen met de Purpuz planner. Deze planner moet mij helpen bij het behalen van mijn doelen en het in balans zijn met mezelf. De maand begint met een maand overzicht. Hierin begin ik dan ook gelijk met mijn planning.
purpuz weekplanning

Wat ik doe in mijn maand overzicht?
Ik schrijf mijn maand doelen op, zowel privé als werk gerelateerd. Daarnaast heb ik vorige maand al gebruik gemaakt van tekens die ik kan invullen in het overzicht waardoor het één en ander duidelijk wordt.
Zo gebruik ik een x voor alle dagen die ik moet werken. Ik gebruik een o als ik op die dag salaris krijg. Omdat ik tegenwoordig 5 dagen in de week werk, kan ik in principe alleen in de weekenden een dagje weg plannen.

De doelen die ik heb deze maand:
– Blog momenten inplannen
– Vooruit werken met de blog
– 4000 stappen per dag of een work-out

Het invullen van mijn week overzichten!


Na het maand overzicht volgen de week overzichten. Hierin vul ik eerst al mijn standaard werkzaamheden in (de vaste panden die ik heb voor het werk), vervolgens het inval werk en eventuele andere vaste momenten. Als de basis staat, ga ik mijn blog momenten inplannen, dit probeer ik in eerste instantie zo veel mogelijk door de weeks te doen.

De purpuz planner heeft onder elke dag een kopje met ‘overwinning’ en ‘groei’. Hierin vul ik elke dag in hoeveel ik heb gewerkt (overwinning) en hoeveel stappen ik heb gelopen (groei). In de creatieve ruimte heb ik elke week weer iets anders wat ik op schrijf. Zo houdt ik soms brain storm sessies waarbij ik al mijn ideeën opschrijf. De andere keer schrijf ik hierop wat ik die week heb geschreven qua artikelen voor de blog.

Helaas kan ik geen foto’s delen van mijn ingevulde week overzichten, hier staat informatie die ik liever niet deel (waar ik werk bijvoorbeeld).

Hoe maak jij je planning voor de volgende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.