Plan with me | Februari 2019

bullet journal, plan with me

Tijd voor een nieuwe maand planning, want het is bijna Februari en dus tijd voor een nieuw thema en een nieuwe layout. Dit keer in het teken van valentijn (niet dat ik daar iets mee heb of doen maar voor een thema vind ik het wel leuk!). Hoe en wat ik allemaal in de plan with me voor februari 2019 heb gemaakt zie je in dit artikel inclusief filmpje!

De planning van Januari 2019 beviel mij erg goed en daarom wil ik deels op dezelfde manier door gaan. Ik maakte de maand pagina op dezelfde manier maar dit keer versierde ik de pagina met hartjes. Heel simpel maar toch vrolijk! Ik maakte onder andere gebruik van stickers van Action, rub on stickers die ik kreeg bij een swap vorig jaar en mijn nieuwe fineliners van Action.

Plan with me!

Zoals je kon zien in het filmpje maakte ik op de begin pagina een simpel vak met daarin Goals die ik deze maand wil behalen (en aan wil werken) en versierde ik de pagina met hartjes. Op de pagina daarna heb ik mijn maandoverzicht geplakt en een pagina voor notities die ik deze maand moet onthouden. Op de pagina daarna volgt de weekplanning van de eerste 2 dagen (Vrijdag en Weekend) en daarnaast een pagina met to do puntjes voor die dagen. Versierd met een rub on sticker met hartjes en een sticker met Good Vibes. De pagina’s daarna zijn de volledige weekplanningen waarbij ik gebruik maakte van vakken (vind ik er fijn!).
Na de weekplanningen volgt mijn blog planning voor de hele maand februari. Daarna een pagina met social media groei en lichtpuntjes van Februari. Die lichtpuntjes pagina vond ik in Januari een goede eye opener om toch naar positieve momenten te kijken. Vervolgens volgt weer een pagina met inkomsten en uitgaven voor/van Februari, vind ik ook heel erg fijn om overzichtelijk bij te houden.

Wat ik verder nog heb gemaakt in mijn bullet journal maar niet op camera liet zien


Omdat de pagina’s daarna persoonlijk zijn en ik niet nodig vind om dit op camera te delen, wil ik het hier nog even benoemen. Ik maakte namelijk een maandelijks goals lijst waarbij ik elke 1e van de maand ga bijhouden hoeveel ik die dag op mijn spaarrekeningen heb staan. Zo kan ik mezelf motiveren om te sparen en mijn spaardoelen voor 2019 te gaan halen. Daarnaast heb ik een balans pagina gemaakt voor 2019.
Om vervolgens weer op de eerste pagina voor maart terecht te komen. Dit wordt een lente thema en heb ik alleen de maand pagina van af.

Welke pagina’s maak jij altijd in je bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.