Plan with me | Bullet journal voor November 2019

plan with me november 2019, bullet journal,

De afgelopen weken ben ik flink aan de knutsel geweest, vooral in mijn bullet journal. Ik maakte de planning voor November 2019 en deel deze graag in mijn nieuwe Plan with me. Voor deze nieuwe maand koos ik voor het thema sterren, met de kleuren blauw, goud en zwart. Benieuwd hoe dit nieuwe thema is geworden, lees dan even verder.

De ene laatste maand van 2019 en ik moet eerlijk zeggen dat de tijd in de laatste weken altijd veel sneller lijken te gaan dan zo aan het begin van een nieuw jaar. De planning van November is niet echt mega uitgebreid en bevat naast mijn month spread, goals, de weekplanningen een post planner voor de blog, uiteraard de inkomsten en uitgaven pagina and that’s it!

Mijn bullet journal voor November

plan with me november 2019, bullet journal,
De eerste pagina van November begin ik met op de rechter pagina het sterrenstelsel een mini maandoverzicht en op de linker pagina een mooie quote. De kleuren blauw, goud en zwart komen hier al mooi terug en zullen de komende pagina’s ook steeds vaker naar voren komen net zoals de sterren.

goals
De volgende pagina heb ik aan de linkerkant mijn goals neergezet, deze wil ik in de loop van de maand verder aanvullen en uiteraard afwerken voor zover mogelijk. Op de rechter pagina begint de weekplanning, al zijn het maar de eerste 3 dagen van deze nieuwe maand. Hier begint Plan with me! Je ziet hier al de sterren terug. Verder heb ik gezorgd voor voldoende ruimte om mijn dagelijkse planning in op te kunnen schrijven en heb ik onder aan de pagina een extra vak voor belangrijke dingen.

weekplanning
De 4 bladzijdes daarna heb ik allemaal gevuld met de weekplanning die er elke week hetzelfde uit ziet. Voldoende ruimte per dag om mijn bezigheden op te kunnen schrijven en overzichtelijk genoeg als het gevuld is.

blog post planner
Net zoals alle andere maanden heb ik ook deze maand weer een blog post planner gemaakt. De ene laatste alweer voor dit jaar, want volgend jaar ga ik het helemaal anders doen. Ik heb namelijk besloten om een aparte blog bullet journal te maken waarbij ik privé en bloggen gescheiden houd. Zo kan ik hopelijk nog beter focussen op bloggen en ook al mijn ideeën op één plaats houden.

Wat ik allemaal heb gebruikt?


Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner set
– Metallic Brush pens voornamelijk goud
– Stickerboek ‘planner stickers’ van Action
– Paper craft set
– Mijn bullet journal stencils

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Plan with me | Bullet journal voor November 2019

  1. Mooie indeling
    Het ziet er naar de aanloop voor de laatste maand van het jaar feestelijk uit…..
    Ben nu al benieuwd naar december….

    Een fijne dag ‍♀️

Comments are closed.