Plan with me | Bullet journal voor December 2019

plan with me december 2019

De planning voor December 2019 had ik al redelijk op tijd klaar. Na de plan with me van november ging ik eigenlijk meteen aan de slag met december want daar had ik een heleboel leuke spulletjes voor gekocht. Dit thema staat natuurlijk helemaal in het teken van de feestdagen en is daarom ook extra feestelijk als laatste maand van 2019 en de allerlaatste bladzijdes van dit boekje! Benieuwd hoe het thema is geworden?

De laatste maand van 2019 en de tijd lijkt als een speer te gaan. De planning van December is niet echt mega uitgebreid en bevat naast mijn month spread, een monthly view, de weekplanningen en de standaard post planner voor mijn blog, ook nog mijn inkomsten en uitgaven. En dan blijven er nog een aantal lege bladzijdes over om mijn jaaroverzicht te gaan maken.

Mijn bullet journal voor December

plan with me december 2019
Deze laatste maand begin ik gelijk met mijn doelen en een vrolijke pagina die mij in de kerst sferen moeten gaan brengen. De laatste maand is altijd net even wat specialer, ben ik iets meer gefocust en gemotiveerd om dingen voor elkaar te krijgen. De laatste loodjes om een mooi jaar neer te zetten, dus deze eerste pagina met doelen zal dan ook helemaal vol staan.

maandoverzicht
Dit keer vond ik het ook wel handig om een maandoverzicht te maken. Een lange tijd geleden dat ik die had gemaakt, maar voor deze laatste maand vind ik het juist fijn om te weten welke dagen precies op welke dag vallen. Hierin ga ik bijvoorbeeld mijn werkdagen aanvinken, de feestdagen (kerst en oud&nieuw) en hopelijk ook mijn extra vrije dagen. Genoeg ruimte voor in ieder geval!

weekly spread
Eens op een hele andere toer! Voor de weekplanning koos ik voor super simpele letters (die de dagen van de week weergeven). Zo heb ik ook voldoende ruimte om mijn dagelijkse bezigheden op te schrijven en blijft het enigszins ook overzichtelijk. Eens zien of ik er aan het einde van de maand nog steeds zo over denk!

blogplanning
De allerlaatste blogplanning voor 2019 alweer en ook die hoop ik weer helemaal te kunnen vullen. Al ben ik er nog niet helemaal over uit of ik 1e en 2e kerstdag een artikel online laat komen. Er staan genoeg artikelen op mijn blog die je op die dagen ook zou kunnen lezen en deze dagen zijn meestal ook de slechts bekeken dagen van het jaar. Laat vooral even achter in de reacties wat jij prettig vind.

Wat ik allemaal heb gebruikt?


Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner set
– DIY card making van Action
– Washi tape
– Paper craft set
– Mijn bullet journal stencils

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Bullet journal voor December 2019

Comments are closed.