Plan with me | Augustus 2022

purpuz planner

Nog een weekje en dan is het alweer Augustus. De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

Juli was een best wel gekke maand voor mij, zo had ik weer een controle voor de Crohn maar ik behaalde ook een hele toffe zakelijke mijlpaal! Benieuwd hoe juli voor de rest ging en wat mijn plannen voor augustus zijn? Lees dan verder.

Augustus 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.

Kleine terugblik op de maand Juli 2022

– Vakantie plannen / boeken voor augustus
– Programma opzetten met de affiliates van NaturalBlooming
– Kijken of ik nog meer soorten hangers kan toevoegen aan de shop
– De advertenties uitbreiden/evalueren
– De nieuwe wierookhouder cadeausetjes maken en online zetten

Het duurde even maar inmiddels hebben we de vakantie gepland. Mama en ik gaan samen een weekje weg en de webshop kan gewoon open blijven want het thuisfront neemt het dan even van mij over.
Het programma opzetten is helaas niet gelukt, ik heb besloten om dit even voor mij uit te schuiven en er straks in september mee aan de slag te gaan.
Het toevoegen van meer soorten hangers in de shop is zeker gelukt, ik heb een aantal hele exclusieve stenen kunnen krijgen en zo hebben we nu Charoiet, thuliet, granaat, hematiet, mookaiet, gebrande amethist toegevoegd, maar er volgen er nog meer!
De advertenties heb ik voor nu even op pauze gezet, deels omdat ik alle tips en tricks van een gevolgde cursus wil gaan toepassen. Maar ook omdat ik ontzettend veel nieuwe voorraad binnen kreeg en daar eerst op wilde focussen. Na de zomervakantie ga ik er weer mee aan de slag.
De nieuwe wierookhouders staan inmiddels online op NaturalBlooming!

Welke dingen staan er gepland voor Augustus 2022?

– Een weekje vakantie nemen
– Alle voorbereidingen treffen voor mijn vakantie (blogs vooruit schrijven etc)
– Cadeau voor mama bestellen (ik wil samen met haar naar Soldaat van Oranje de musical!)
– Plan verder afmaken voor de kerst periode voor de webshop (laatste items verzamelen voor de adventskalenders)
– LiefsCarolien overzetten op een andere provider

Dat vind ik wel genoeg voor komende maand, het is tenslotte zomervakantie!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.