Plan with me | Augustus 2021

structuurjunkie planner

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer augustus. De maand waarin de meeste mensen vakantie hebben of het er juist net op hebben zitten. Voor mij een maand om weer lekker te gaan knallen, zowel op persoonlijk vlak als met de webshop en de blog. Plannen doe ik nog niet echt zoals voorheen, maar er staan zeker wel wat dingen gepland. Tijd om te gaan plannen, dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Het is voor mij persoonlijk nog een onzekere tijd, mijn lichaam leren kennen, kijken wat wel of niet gaat. Dat heb je eerder deze week al kunnen lezen in mijn Time for tea. Daarom maak ik ook geen planning meer, puur omdat ik niet weet van te voren hoe dingen gaan lopen. Het herstel gaat erg goed en het weekje vakantie in juli heeft veel goeds gedaan. Maar ik wil wel aan een aantal dingen werken deze Augustus 2021. Lees je ook mee hoe mijn vorige maand is verlopen qua doelen?

Augustus 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Normaal plan ik mijn weken in de structuurjunkie planner. Elke week vul ik dingen aan in die planning, maar voor mei heb ik mijn structuurjunkie planner compleet leeg gelaten. Omdat ik niet weet wat de dagen gaan brengen en omdat ik nog volop in de herstel periode zit na mijn zware buik operatie, plan ik voor nu niets vooruit. Ik laat het op mij afkomen en plan de ochtend wat ik die dag wel of niet kan doen. Dat werkt voor nu het beste.
Dat kan ik doen omdat ik sinds 1 januari 2021 fulltime ondernemer ben en dus alle vrijheid heb om mijn dagen zelf in te delen.

Kleine terugblik op de maand juli

  • Naar The Sound of Music (musical)
  • Op vakantie, of in ieder geval al geboekt hebben
  • Nieuwe edelstenen inkopen
  • Proberen om een week vooruit te werken met de blog
  • Vast moment kiezen om te werken aan de blog

Mama en ik gaan zeker naar The Sound of Music maar op het moment van schrijven hebben we nog niks geboekt. Waarschijnlijk doen we dat een paar dagen ervoor, maar dat we gaan staat vast! De vakantie zit er voor mij helaas alweer op. Ik had een heerlijke week in Drenthe en dat heeft me veel goeds gedaan. Merkte echt dat ik het nodig had en mijn energie level en inspiratie kwam volop terug. Net voor mijn vakantie kocht ik een heleboel kilos nieuwe edelstenen in. Mijn kasten staan vol en er komt dan ook zeer binnenkort een grote shopupdate aan! Qua blog gaat het ook super goed. Voor mijn vakantie heb ik geprobeerd om in ieder geval de week vakantie alvast te schrijven en in te plannen. Dat lukte, inmiddels probeer ik 1.5 week tot 2 weken vooruit te schrijven. Dat gaat steeds beter. Ook heb ik een planning gemaakt (voor mijn vakantie) met momenten dat ik aan de blog ga besteden. Na de vakantie ben ik hier dan ook meteen aan begonnen.

Welke dingen staan er gepland voor augustus?


  • Naar The Sound of Musical
  • Nieuwe shopupdate voor de webshop
  • Foto’s maken van alle nieuwe producten en oude foto’s vernieuwen
  • Inlezen in mogelijkheden voor de webshop

Leuke dingen die ik hoop te gaan doen deze maand. Vooral naar The Sound of Musical kijk ik uit! Dat gaat sowieso gebeuren deze maand want ik wil heel graag naar het Afas Circustheater. De nieuwe shopupdate en de foto’s maken is een doel wat bij elkaar hoort. Eerst moet ik namelijk een heleboel foto’s maken voor de shopupdate online kan komen. Ook wil ik de oude foto’s op de webshop aanpakken en vervangen door nieuwe. Allemaal 1 stijl foto’s wat voor rust en overzicht moet zorgen. Daarnaast ben ik sinds eind juni met de Profit first methode voor mijn bedrijf. Ik wil me nog meer gaan verdiepen in mogelijkheden voor de webshop. Ook de instagram stopping moet opnieuw ingesteld worden. Genoeg te doen komende maand!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Plan with me | Augustus 2021

Comments are closed.