Plan with me | Augustus 2019

bullet journal augustus 2019

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want Augustus is in aantocht en kwam net iets sneller dan ik had verwacht! Benieuwd welk thema ik heb gekozen voor Augustus (en waarom?) en wil je weten hoe creatief ik was? En ik kan alvast verklappen dat ik een stuk creatiever was voor deze planning dan bij de vorige! Het is een lekker vrolijk en zomers thema met heel veel geel en wespen/bijen en honingraten!

Augustus, voor mij een zeer drukke maand waarin ik maar weinig vrije tijd zal hebben. Mijn planning zal waarschijnlijk bestaan uit heel veel schrijfruimte om alle werkzaamheden op te kunnen schrijven, maar ook om genoeg punten op te kunnen schrijven voor mijn blog.

Maar ook de maand waarin jullie waarschijnlijk vakantie zullen hebben. De zomervakantie is aangebroken en misschien ga jij wel op vakantie? Zelf ga ik deze zomer niet op vakantie maar moet ik gewoon volle dagen werken. Ik koos daarom voor gemak en een thema die zowel lekker vrolijk en zomers is als veel ruimte voor notities. Het is geen hele grote planning geworden maar toch heel bruikbaar en vrolijk!

Mijn bullet journal voor Augustus

bullet journal augustus 2019
Mijn nieuwe maand begin ik met een vrolijke bijen pagina met de tekst ‘Bee kind in August’. Ik tekende een stukje honinggraat en een wesp. De pagina daarnaast gebruikte ik voor een maand overzicht en mijn goals oftewel to do’s deze maand. Ondanks dat ik niet echt doelen heb deze nieuwe maand hoop ik wel dat ik het vol houdt met werken en daarnaast nog lekker kan bloggen.

weekplanning augustus 2019
De weekplanningen heb ik geprobeerd onder te verdelen in een werk pagina en de andere bladzijde om alles behalve werk gerelateerde dingen op te schrijven. Mijn werkweek bestaat in de eerste week van Augustus nog uit 6 dagen van de 7 maar ik heb mijn pagina gehouden zoals ik hem de andere weken ook wilde maken. Op de linker pagina 5 dagen als de zogenaamde ‘werk week’ en op de rechter pagina de notities bij elke dag naast het werk. Op de pagina’s heb ik gebruik gemaakt van veel gele kleuren maar wel gezorgd voor rust omdat de pagina’s heel vol worden met alle afspraken qua werk.

habbit tracker augustus 2019
Omdat ik het best wel leuk vind om een habit tracker bij te houden heb ik deze maand ook weer een vrij simpele tracker gemaakt. Met punten als 2 liter water drinken, lezen, bloggen, 7 uur uit bed en nog meer. Eigenlijk hetzelfde als vorige maand.
De pagina daarnaast heb ik gebruikt om mijn financiële plaatje weer in beeld te hebben. Ook mijn blog financiën houd ik daaronder bij (wat er binnen komt).

blogplanning augustus 2019
Dan de bijna belangrijkste pagina in mijn maand planning mijn blog planner. Niet heel bijzonder maar wel heel handig om bij te houden (ondanks dat ik dat ook in wordpress zelf kan zien).

Wat ik allemaal heb gebruikt?

Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner
– Calligraphy set zwart
– Metallic brush pens
– Stickerboek ‘Oh honey!’
– Paper craft set
– Interior template set
– Brush pens Action (voornamelijk de oranje en geel kleur)

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | Augustus 2019

Comments are closed.