Plan with me | April 2024

agenda studentendrukwerk

De tijd vliegt, het is alweer bijna april en dus tijd om een nieuwe planning te maken! Wat deze nieuwe maand voor mij in petto gaat hebben is wederom een beetje spannend, maar we gaan toch plannen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben in april?

Een nieuw jaar betekend voor mij vaak ook heel veel nieuwe doelen en plannen. Op de een of andere manier heb ik wel heel veel doelen dit jaar maar vrij weinig concrete plannen. Tijd om eens een flinke dosis motivatie op te rapen en aan de slag te gaan met 2024!

April 2024 – Goed plannen is key!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Hoe verliep afgelopen maand?

– Elke dag een wandeling maken
– Maximaal 5uurtjes per dag werken (ivm dat ik tegen een burn-out aan loop)
– Alle items voor de beurs prijzen en klaar leggen

Bijna elke dag heb ik een wandeling gemaakt, op sommige dagen maakte ik zelfs 2 wandelingen dus in principe heb ik elke dag een wandeling gemaakt. De max 5uurtjes werken per dag is zeker niet gelukt. Er waren nog veel te veel dagen dat ik gewoon de hele dag bezig was met werken. Iets wat mij niet lukt als ik niet echt even aan m’n arm teruggetrokken wordt.
Alle items voor de beurs prijzen en klaar leggen is zeker gelukt, grotendeels had ik het al klaar en het weekend voor de beurs heb ik de rest samen met mijn vriend afgemaakt.

Welke dingen staan er gepland voor April 2024?

– Minimaal 3 blogs per week online plaatsen (en dus ook proberen vooruit te werken!)
– Koningsdag fair in Rijssen waar ik sta met een kraam vol edelstenen
– Etsy shop promoten met advertenties
– Nieuwe ontwerpen maken (minimaal 5) en deze online zetten op Etsy en Natural Blooming

Ik heb deze dingen gepland halverwege maart, het kan dus zijn dat ik deze hele planning moet omgooien als we een huisje hebben. En verder ga ik niets op deze planning zetten. Ik moet rustiger aan doen zodat ik niet echt een burn-out krijg wat ik natuurlijk niet wil! Volgende maand hoop ik weer een beetje de oude te zijn en weer meer dingen te kunnen doen. Voor nu eerst mijn rust pakken en mijn vlammetje opnieuw vinden.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.