Plan with me | April 2021

structuurjunkie planner

Pffh gaat de tijd eigenlijk snel! Het is alweer bijna april, de eerste 3 maanden van het nieuwe jaar zitten er al op. Dat betekend ook dat ik een kleine indruk kan krijgen hoe dit jaar er voor mijn blog en webshop uit kunnen zien. Maar het is nu tijd om te gaan plannen, dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Ondanks dat ik niet teveel vooruit wil plannen, want je weet immers nooit wat er allemaal gaat gebeuren (dat heb ik afgelopen maanden wel gezien!), maak ik toch een kleine planning. De planning voor april 2021 wordt vrij simpel, zoals ook vorige maanden er voor mij uitzag en zal ik wekelijks aanvullen met werkzaamheden.

April 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

April begint op een donderdag en eindigt op een vrijdag. De planning zal dan ook gelijk beginnen met de eerste maandag van de week in de structuurjunkie planner. Normaal gesproken begin ik met het opschrijven van mijn werkzaamheden. Maar omdat ik sinds maandag 11 januari fulltime ondernemer/blogger ben, zien mijn werkzaamheden er iets anders uit.
structuurjunkie planner

Ik maak dus een weekplanning door momenten te plannen waarop ik bepaalde taken / werkzaamheden uitvoer. Zo wil ik elke ochtend beginnen met het schrijven van artikelen voor LiefsCarolien. De middagen besteed ik aan mijn webshop. Inpakken van pakketjes, nieuwe voorraad bestellen, voorraad fotograferen en noem het maar op. Ook maak ik elke middag of na het warm eten een ommetje van minimaal een half uur. Daarnaast wil ik deze maand ook echt gaan beginnen met de weekenden vrij plannen. Zorgen dat alles tussen maandag en vrijdag klaar is, zodat ik in het weekend andere dingen kan doen en niet ‘werk’.

Kleine terugblik op de maand maart

  • Minimaal 10 review producten wegwerken/schrijven
  • De weekenden vrij plannen
  • Elke ochtend voor de blog bezig (en ook alleen voor de blog!)
  • Alle voorraad qua verzorgingsproducten uitzoeken en opruimen
  • Outfit artikelen maken/schrijven

Ik wilde deze maand heel graag minimaal 10 review producten wegwerken. Dat is helaas net niet gelukt. Ik schreef er 8 weg en daar ben ik ook eigenlijk al wel blij mee want nu past de lade weer dicht! Dit doel neem ik overigens mee naar volgende maand, want ik wil die lade nagenoeg leeg hebben. De weekenden vrij plannen is deels gelukt. Het is niet zo dat ik in het weekend echt bezig moest maar ik ben wel bezig geweest voor de blog en webshop, puur omdat ik niets anders te doen heb. Je kunt natuurlijk nergens heel en ik heb zoiets van, dan maar voor mijn bedrijf bezig want tja dat is tenminste nog nuttig. Elke ochtend voor de blog bezig is ook niet gelukt, over het algemeen ben ik wel de meeste ochtenden bezig geweest voor de blog (want dan heb ik ook veel inspiratie). Maar merk toch wel dat ik het lastig vind om een soort ritme te vinden in het bloggen in combinatie met de webshop. Ik ga al te snel voor de webshop bezig. Alle voorraad uitzoeken en opruimen is dan wel gelukt. Heerlijk opgeruimd en alleen nog in de kasten liggen wat echt bruikbaar is. Wat overigens nog steeds veeeeeel te veel is. Ook de outfit artikelen zijn gelukt. Deze komen langzaam aan steeds vaker voorbij. Ik wil werken naar 1 keer per week, maar dan moet het weer wel mee zitten.
armbanden rek maken

Welke dingen staan er gepland voor april?

  • Minimaal 10 review producten wegwerken/schrijven
  • Sieraden lijn nog meer uitwerken en uitbreiden voor de webshop
  • Werken aan de 22 doelen van 2021 die ik eerder al deelde op de blog
  • Kasje maken voor de moestuin

Van de doelen die ik komende maand wil uitwerken ga ik er 2 toelichten. De sieradenlijn op mijn webshop bestaat momenteel in wat simpele hangers en armbandjes van edelstenen. Die wil ik gaan uitbreiden met ringen met edelstenen en wat ‘luxere’ hangers van 925 zilver met edelsteen.
En het kasje voor de moestuin moet ik nu echt gaan maken want de courgettes vinden het veel te fijn in de vensterbank. Want ze beginnen als kleine bloemknopjes te krijgen en voordat ze in de vensterbank bloemen gaan geven wil ik ze echt naar buiten hebben. Het is nu natuurlijk nog te koud buiten en daarom is een kasje de enige oplossing. Ook de tomaten en paprika’s kunnen dan op die manier naar buiten en hebben dan alle ruimte om te groeien. Oh en de gele boontjes niet te vergeten want die zijn al meer dan 30cm hoog!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | April 2021

Comments are closed.