Plan with me | April 2019

bullet journal, plan with me

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want April staat alweer voor de deur. Dit keer doe ik het een beetje anders, want ik deel geen video maar een heleboel foto’s van mijn planning in mijn bullet journal van April. Even iets anders dus!

Omdat filmpjes maken en bewerken niet echt mijn ding is, besloot ik om vanaf deze maand mijn bullet journal artikelen die ik eens per maand plaats, te gaan fotograferen in plaats van filmen. Ik hoop dat jullie dit net zoals ikzelf dit een stuk beter vinden. Dus laten we maar snel beginnen!

Mijn bullet journal voor april

bullet journal, plan with me april 2019, begin pagina, april
Als begin pagina maakte ik het erg simpel, ik schreef op 1 bladzijde groot April waarbij ik de A gebruikte om konijnenoortjes bij te tekenen en op de andere bladzijde plakte ik een poster met daarop de tekst ‘Do what makes you happy’. De pagina leukte ik wat op met stickers van paaseieren en andere paasstickers.

maandoverzicht april 2019
Op de pagina die volgt heb ik mijn maandoverzicht, met natuurlijk mijn doelen die maand! De pagina maakte ik vrolijker door washi sheet in de kleur groen/goud.

weekplannng april 2019
De 5 pagina’s daarna zijn gevuld met mijn weekplanning. Heel erg simpel zodat ik genoeg ruimte heb om dingen op te schrijven.
Op de plaatste pagina van de weekplanning had ik 1 bladzijde over en deze heb ik gevuld met een poster waarop de quote ‘Your sparkle has not gone unnoticed’. Ik hoop dat ik mezelf namelijk weer helemaal vind in April en quotes kunnen daar zeker aan bijdragen.

blogplanning april 2019
Vervolgens heb ik zoals elke maand weer mijn blogplanning verdeeld over 2 bladzijdes. Dit keer in de kleuren van de washi sheet en gouden lijnen. Ook heb ik er een blok toegevoegd waar ik notities kan bijhouden.

uitgaven april 2019
En op de pagina daarna heb ik weer mijn privé inkomsten en uitgaven met op de bladzijde daarna een eigen bedachte quote ‘Het gaat niet om hoeveel geld je hebt!’. Omdat ik erg onzeker wordt door geld en vooral alles wat daar om draait.
Dan heb ik hierna nog 2 lege bladzijdes waar ik de lichtpuntjes van die maand op wil schrijven. Een boost positieve punten die die maand goed gingen vind ik namelijk erg inspirerend om terug te lezen!

Wat ik allemaal heb gebruikt?


Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, washi sheets, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner
– Calligraphy set zwart
– Metallic brush pens
– Stickerboek ‘What a beautiful day!’
– Stickerboek ‘You got this!’

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Plan with me | April 2019

    1. Dankjewel! Ik vind plannen wel fijn, juist ook omdat ik dan weet of ik rekening moet houden met extra pijnstillers bij extra drukke dagen. (Fibromyalgie)

Comments are closed.