Placemats en onderzetters van Fotocadeau.nl

Ik mocht wat toffe producten uitzoeken bij Fotocadeau.nl! Ik koos voor een aantal verschillende placemats en ook persoonlijke onderzetters. Zo ging ik voor 1 gepersonaliseerde placemat, 1 set met placemats uit hun eigen assortiment en koos ik een aantal gepersonaliseerde onderzetters uit. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgezocht? Lees dan zeker even verder.

Wie mij al langer volgt weet dat ik helemaal fan ben van Edelstenen/mineralen. Het leek mij daarom leuk om een aantal items te personaliseren met de edelstenen/mineralen die ik zelf op de foto heb gezet. Wat allereerst heel fijn is bij Fotocadeau.nl is dat je de keuze hebt uit het gebruik van je eigen foto’s, maar ook kunt kiezen uit een database met standaard foto’s.

Placemats van Fotocadeau.nl

De antislip placemat van Fotocadeau kun je zelf ontwerpen. Dat heb ik dus ook gedaan! Als eerste koos ik voor een set van 6 placemats uit het assortiment van Fotocadeau zelf. Er is veel keuze in de database met standaard foto’s waardoor er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Mijn oog viel op de witte marmeren set met gouden details in de maat 45x30cm.

Op de foto hieronder zie je de anti slip op alle placemats! Super handig want zo blijven ze goed liggen op tafel.

Deze placemats zijn namelijk niet alleen heel tof om te gebruiken voor het eten, maar ik heb er namelijk nog een ander leuk ideetje mee! Wat dacht je namelijk van het maken van prachtige foto’s voor de blog of andere site. Wie weet zie je deze binnenkort wel als achtergrond op andere foto’s!

Gepersonaliseerde placemat – extra groot


Naast deze ‘standaard’ placemat set koos ik ook voor een gepersonaliseerde met mijn eigen foto! Hiervoor koos ik voor de afmeting 40x40cm. Op de onderstaande foto zie je hoe hij is geworden en hier ben ik zo ontzettend blij mee!

Ik gebruik hem momenteel bij mijn bureau omdat ik veel last had van een bewegend toetsenbord en omdat de placemat zo groot is kan hij ook prima gebruikt worden als bureaublad onderlegger! Wie mij al langer volgt weet dat deze prachtige roze amethist op standaard een item was waar ik op slag verliefd op was. De foto lijkt vrij donker op de foto hierboven, maar dat valt in het echt reuze mee. De kleuren komen juist heel goed naar voren en omdat de placemat afneembaar is blijft hij ook mooi.

Leuke persoonlijke onderzetters

Fotocadeau.nl heeft ook leuke onderzetters! Daarom maakte ik ook nog 8 verschillende hexagon onderzetters, omdat ik heel benieuwd was naar dit product. Je kunt ook kiezen voor ronde of vierkante en ze hebben zelfs hartjes onderzetters! Omdat ik zelf hexagon heel mooi vond, heb ik gekozen om 8 verschillende onderzetters te laten maken. Hiervoor koos ik ook voor verschillende edelstenen die ik zelf op de foto heb gezet. Op de foto hieronder zie je alle onderzetters bij elkaar. Ze zijn circa 10cm breed en ook afneembaar wat met onderzetters zeker een must is!

Wat ik zo leuk vind aan de onderzetters is dat iedereen zo zijn eigen onderzetter heeft. En omdat elke onderzetter een andere foto heeft is hij makkelijk terug te vinden op een volle tafel.
Wat ook voor deze onderzetters geldt, is dat ze zoveel mooier zijn dan op de foto hierboven!

Dan ben ik ook wel heel erg benieuwd welke van deze producten jij het leukste vind? Ga je voor de standaard ontwerpen van Fotocadeau.nl of kies je toch voor de gepersonaliseerde items? Laat het weten hieronder in de reacties.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.