Piroche cosmetiques | Thyme sage mint – hand body wash

piroche cosmetiques thyme sage mint

Dit natuurlijke product is een 2 in 1 van hand zeep en douchegel. Ruikt super fris door de munt, is een reinigende gel en de salie heeft een antioxiderende werking. Naast salie en munt zit er ook nog de essentiële olie van tijm in verwerkt.

Eindelijk een product die je voor meerdere dingen kunt gebruiken. Deze hand zeep maar ook douche gel in een hele frisse geur van tijm, salie en mint is dus multi inzetbaar. Maar waarom eigenlijk tijm, salie en mint?

Thyme sage mint – hand body wash van Piroche Cosmetiques!

De ingrediënten zijn niet zomaar gekozen. Want het heeft allemaal een doel. Zo is de munt in dit product erg verfrissend en revitaliserend. De salie daarentegen heeft een antioxiderende werking. Als laatste hebben ze de tijm erbij gevoegd vanwege zijn antiseptische werking en ook omdat het echt heel lekker ruikt naast de andere ingrediënten! Dit product is ook geschikt voor de huidjes van kinderen en zelfs voor de hele gevoelige huid.

Hoe gebruik je dit product?
Je kunt dit product de hele dag gebruiken, bijvoorbeeld om je handen te wassen. Het is makkelijk mee te nemen en zo hoef je geen synthetische hand zeep te gebruiken! Maar je kunt dit product ook als douchegel gebruiken, je brengt het dan aan op een vochtige huid waarnaar je hem in masseert en afspoelt.
piroche cosmetiques thyme sage mint

Ingrediënten Thyme sage mint – hand body wash van Piroche Cosmetiques:
De actieve ingrediënten van dit product zijn de essentiële olie van tijm, salie en munt.
De complete ingrediëntenlijst: Aqua, sodium coco-sulfate, decyl glucoside, glycerin, hydrolyzed rice protein, salvia officinalis oil, thymus vulgaris leaf oil, mentha arvensis leaf oil, lactic acid, sodium chloride, glyceryl oleate, benzyl alcohol, coco-glucoside, gluconolactone, dehydroacetic acid, limonene.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

Het product is erg zacht voor de huid en heeft een hele frisse geur door de mint die je erg goed ruikt. Zelf heb ik dit als erg prettig ervaren. De 100ml flacon neem je makkelijk mee in je toilettas en is dus ideaal als je op vakantie gaat. Daarnaast lijkt mij dit echt een perfecte geur en dus ook body wash tijdens de zomer als het erg warm is en je een verfrissende douche neemt.

Kende jij deze Thyme sage mint – hand body wash van Piroche Cosmetiques al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Piroche cosmetiques | Thyme sage mint – hand body wash

  1. Het klinkt heel verfrissend.
    De traditionele Chinees geneeswijze.
    Het lijkt me een zeer prijzig product.
    Zou het misschien ooit kopen in de sale….

    een fijne dag….

Comments are closed.