Piroche Cosmetiques | Rosalpina & alpine herbs body wash

Rosalpina & alpine herbs body wash

Deze vitaliserende en verkwikkende douchegel met een geur van alpenkruiden. Klinkt als een hele frisse geur. In dit product is ook gebruik gemaakt van het Calendula extract wat natuurlijk kalmerend werkt op de huid en extra zacht is.

Wat mij eigenlijk gelijk al opviel, is dat ik maar weinig informatie kon vinden over dit product. Op de website van Piroche cosmetiques staat erg weinig omschreven. Sterker nog, die 3 zinnen geven eigenlijk helemaal geen informatie over het product. Het is dus een beetje gissen naar hoe of wat en vooraf af gaan op mijn eigen ervaring met het product.

Body wash

Rosalpina & alpine herbs body wash
De Piroche cosmetiques Rosalpina & alpine herbs body wash (een hele mond vol!) is een revitaliserende body care die zacht is voor de huid. Het geeft nieuwe energie (door de frisse alpen geur) en vitaliteit. Door de toevoeging van het calendula extract is het extra zacht voor de huid en kalmeert het de huid ook nog eens.

De actieve ingrediënten van dit product:
Rhododendron extract, essentiële oliën van de Zwitserse den, essentiële oliën van berg den, calendula.

De complete ingrediënten lijst:
Aqua, decyl glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, sodium chloride, pinus mugo pumilio twig leaf oil, pinus cembra twig leaf oil, calendula officinalis flower extract, glyceryl oleata, coco-glucoside, lactic acid, gluconolactone, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, limonene.

Hoe ik dit product heb ervaren?


Ik ben dus echt enorm fan van de geur. Het is heerlijk fris, doet me denken aan een bos wandeling in een bos vol met dennenbomen. Kan mij dan ook goed voorstellen dat niet iedereen fan zal zijn van deze zeer sterke geur. Het flesje van 100 ml zoals ik heb kreeg is perfect voor een lange vakantie, maar natuurlijk ook een korte vakantie.

Mijn gevoelige en droge huid vind niet alle producten even fijn. Maar na het gebruik van de rosalpina & alpine herbs body wash merk ik eigenlijk geen gekke dingen. Dat komt denk ik ook vooral door de calendula extract die zacht is voor de huid en hem ook kalmeert.

Heb jij ook een gevoelige huid?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Piroche Cosmetiques | Rosalpina & alpine herbs body wash

Comments are closed.