Piroche cosmetiques | Restoring spray

piroche restoring spray

Ben jij een fanatieke sporter of heb je snel last van vermoede spieren? Dan heb ik hier een hele fijne spray van Piroche die helpt om de vermoeide spieren te kalmeren en herstellen. Eentje die je makkelijk mee kunt nemen in je tas en die de spierpijn snel verlicht. Maar hoe werkt dat dan precies?

De Sports restoring spray van Piroche is speciaal ontworpen voor liefhebbers van ruimte en vrije natuur, voor sport professionals en amateurs. Perfect te gebruiken voor iedere indoor of outdoor activiteit en elke soort van lichamelijke beweging. Het kalmeert en hersteld snel de natuurlijke spierspanning.

Restoring spray van Piroche

Deze herstellende arnica spray heeft een herstellende werking na intensieve fysieke activiteit. Het ontspant de benen, armen, rug en nek. Ook helpt het bij het verlichten van vermoeide en gezwollen benen en voeten. Je sprayt het simpelweg op de plek die je wilt behandelen (bijvoorbeeld je benen) en laat dit intrekken. Dat gaat overigens erg snel!
piroche restoring spray

Zodra de spray is ingetrokken hersteld het de natuurlijke spierspanning, verlicht spierpijn en contracties. Daardoor ook ideaal tijdens lange vluchten in het vliegtuig, sporten in de zomer maanden en tijdens wandelingen op je vakantie! Je ervaart al snel dat de spieren prettiger aanvoelen. In dit product zitten verschillende functionele plantenextracten van het hoogste techno-cosmetische kaliber voor maximaal comfort en bescherming.

Vaarwel spierpijn, hallo prettig aanvoelende spieren!

Ingrediënten:
Alcohol denat., aqua , arnica montana flower extract, pinus pumilio oil, mentha arvensis leaf oil, menthol, camphor, limonene, linalool.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

Het handige flesje van Piroche met spuit dop neem je makkelijk mee in de tas. Het flesje dat ik kreeg in de Jouwbox bevat 100 ml en heeft een soort licht gele doorzichtige kleur spray. De spray ruikt een beetje naar menthol, niet al te sterk maar wel een prettige geur. Direct na het op spuiten van de spray voelt de plek waar je gesprayd hebt even heel koud aan, maar binnen een minuut is het al in te huid getrokken. Na zo’n goede 5 minuten merk ik dat de heftigste krampen weg trekken (fijn hé fibromyalgie!) en voelen mijn benen een stuk prettiger aan.

Ik ben echt heel blij met deze restoring spray van piroche en deze gaat dan ook standaard in mijn tas voor de krampen die regelmatig op een dag tevoorschijn komen.
Ook heeft deze spray nog een redelijk prijs, want voor 100 ml (dat is deze fles!) betaal je zo’n €17,- op de website van Piroche zelf.

Heb jij wel eens spierkrampen?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Piroche cosmetiques | Restoring spray

Comments are closed.