Piroche cosmetiques | Pure hydration serum

piroche cosmetiques pure hydration serum

We kennen allemaal wel een serum voor onze huid. Het is super goed voor de huid, voelt als een dorstlesser en maakt je huid daarna ook nog eens super zacht. Ik probeerde de Pure hydration serum van Piroche cosmetiques uit en vertel je er graag meer over.

Persoonlijk doe ik het gewoon veel te weinig, het gebruik van een serum. Deels omdat ik me er geen tijd voor hun, maar ook omdat ik gewoon door de bomen het bos niet meer zie op huidverzorgingsgebied. Mijn hoofdhuid is best wel moeilijk en het vinden van een goed product is dan ook echt een grote zoektocht!

Pure hydration serum van Piroche Cosmetiques!

De hydratatie serum van Piroche cosmetiques heeft een ultralichte textuur en is echt een heel fijn product voor de huid. Een echte dorstlesser! Het geeft de huid een diepe hydratatie, maakt hem fluweel zacht en is echt een traktatie voor de huid. Het verfrist, maakt de huid stralend en gaat ook tekenen van veroudering tegen door de intensieve hydratatie.
piroche cosmetiques pure hydration serum

Hoe gebruik je dit product?
Je brengt het serum in de ochtend of in de avond aan op je gezicht, hals en decolleté. In plaats van dat je het heel erg smeert zoals je bij een crème normaal doet, dep/tap je het zachtjes op de huid.

Ingrediënten Pure hydration serum van Piroche Cosmetiques:
De actieve ingrediënten in dit product: Hydrolized Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Q10 (Ubiquinone), Vitamine E, Carnitine
Het bevat een mengsel van twee verschillende vormen van hyaluronzuur (gehydrolyseerd hyaluronzuur en natriumhyaluronaat), die het huidoppervlak en de diepere lagen van de huid hydrateren.
Co-enzym Q10: werkt als antioxidant en synergetisch met vitamine E.
Carnitine: voor een stevigere huid heeft het een antioxiderende werking.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

De verpakking bevat 4x 2ml serum flesjes die er best luxe uit zien. De meeste serums die ik tot nu toe had geprobeerd waren de flesjes van plastic maar deze is van glas. Dat maakte me ook gelijk een beetje nerveus wat betreft het open breken van het flesje. Maar dat ging allemaal erg makkelijk omdat er een witte breukstreep zit waar je het makkelijk en snel kunt breken (zonder heel veel kracht te gebruiken). Het serum vind ik ruim voordoende voor 2 keer aanbrengen. Het heeft ook niet echt een hele dikke laag nodig en daarom gebruikte ik één flesje voor 2 keer. In totaal heb ik dus in plaats van 4 dagen, maar liefst 8 dagen gebruik kunnen maken van deze verpakking. Dat maakt het daarom iets minder duur. Het serum zorgt ervoor dat mijn huid minder droog was (want pffh wat was dat een probleem de afgelopen maanden!) en voelde ook echt een stuk gezonder aan. Helaas heb ik altijd als ik stop met dit soort producten, dan mijn droge huid ook meteen weer terug is. Verder ben ik erg positief over dit serum en ga ik op zoek naar een betaalbaardere variant hiervan.

Kende jij deze Pure hydration serum van Piroche Cosmetiques al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.