Pilaten | Black head strips & Lipmasker

Via de Styletone box kreeg ik een tijd geleden de Pilaten Black head strips. Maar vandaag laat ik een leuk setje zien van de website van Pilaten zelf. Ken jij het merk al?
pilaten

Pilaten is een webshop die bekend staat om zijn zwarte maskers. Maskers die speciaal bedoeld zijn om de zwarte puistjes te verwijderen. Ik was al lange tijd benieuwd of dit echt zou werken, en daarom vandaag een review van dit masker. Maar ook van de lipmasker van Pilaten.

styletone december

De zwarte maskers zitten in kleine zwarte zakjes waarin een stroperige massa zit. Dit masker kun je het beste aanbrengen met een kwast. (Deze kwasten zijn ook te koop op de website van Pilaten)
pilaten
Met een hele handige gebruiksaanwijzing die je erbij krijgt als je dit masker koopt, is het aanbrengen van dit masker nog makkelijker. Het masker heeft zo’n 15 tot 20 minuten nodig om goed te drogen, en daarna kun je het voorzichtig van je gezicht af trekken.

pilaten
Probeer het masker overal gelijkmatig te verdelen, zo krijg je het masker er makkelijker vanaf. Bij mij is dat niet helemaal gelukt, maar gelukkig kreeg ik het masker er wel heel erg makkelijk vanaf.

Dan als 2e een lipmasker. Hier had ik nog niet eerder van gehoord. Wist ook niet goed wat ik me er bij moest voorstellen. Het is een roze verpakking, en ook het masker is roze. Je kunt het meerdere keren gebruiken, en de eerste week wordt je aangeraden om het dagelijks te gebruiken. Daarna 2 tot 3 keer per week.
pilaten
Dat dit masker niet ging passen op mijn lippen was mij al gelijk duidelijk. Ik heb echt mini lippen, en het is best een groot masker. Geeft niet, want zo blijft hij wel beter zitten.

pilaten
De gebruiksaanwijzing is weer erg duidelijk, en voor iedereen te begrijpen. Laten we maar eens gaan kijken hoe dit er op mijn lippen uit ziet.

pilaten
Ik heb het masker nu ongeveer een week gebruikt, en mijn lippen zijn een stuk zachter en minder droog. Ook geen velletjes meer, dus dat is echt top!

Ik ben erg tevreden over deze 2 producten, wil jij nou ook dit setje aanschaffen? Kijk dan op de site van Pilaten, of houd mijn website goed in de gaten! Wie weet komt er binnenkort een leuke winactie voorbij!

*Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf/webshop.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

10 thoughts on “Pilaten | Black head strips & Lipmasker

  1. Dit lijken mij twee hele fijne producten! Ik kan niet vinden of het zwarte masker nou echt goed heeft gewerkt. Daar ben ik best wel benieuwd naar. Ik denk het haast van wel omdat je het twee goede producten vind. Van het lipmasker had ik ook nog nooit eerder gehoord. Leuk om te weten, ik ga zeker eens kijken op de site!

    1. Dankjewel, ja het zwarte masker is heel erg fijn, alleen merk ik meer dat er haren van mijn gezicht worden getrokken dan dat er zwarte mee-eters verdwijnen. Verder wel een heel fijn maskertje om te ontspannen! Het lipmasker is ook zo’n apart product. Je merkt wel gelijk verschil met het lipmasker, je lippen worden gelijk heel erg zacht.

  2. Dat lippenmasker, niemand op aarde heeft zulke grote lippen 😛 maar goed, blijft wel goed zitten dan inderdaad! Klinkt fijn 😀

  3. Hahahaaha. Dit is echt leuk! Je had het eigenlijk tegelijkertijd moeten gebruiken, dan had het er nog mooier uit gezien!

Comments are closed.