Phytosun spieren en gewrichten set voor pijnverlichting!

Phytosun spieren en gewrichten

Voor mensen met chronische pijn aan spieren en gewrichten of voor als je eenmalig last hebt zijn er hele handige producten op de markt zoals de Phytosun. Phytosun voor spieren en gewrichten helpt doelgericht vanaf de buitenkant, zonder pilletjes en andere rommel. Hoe werkt het, werkt het überhaupt en waar kun je dit product halen?

Met chronische spierpijn door de Fibromyalgie ga je op zoek naar middelen die kunnen helpen. En die vond ik bij het merk Phytosun. Ik probeerde 2 verschillende producten uit die zouden kunnen helpen bij pijn aan spieren en gewrichten. De Phytosun roll’on en de patch versie. De 2 verschillende producten kun je op aparte manieren gebruiken waarbij mijn voorkeur gelijk al uit ging naar de roll’on versie.

Phytosun voor spieren en gewrichten!

Phytosun patches voor spieren en gewrichten
Phytosun spieren en gewrichten
Deze patches verzacht en verlicht intense pijn aan spieren en of gewrichten veroorzaakt door lumbago, stijve nek, stijfheid etc. De soepele en comfortabele patches werden ontworpen om perfect de lichaamsvormen en bewegingen te volgen. Je kunt de patch op maat knippen en het ongebruikte deel in de originele verpakking uiterlijk 6 maanden bewaren. Door de beschermende laag op de patch te verwijderen en op de pijnlijke zone te plakken bied het gelijk verlichting. Je dient dit wel op een schone en droge huid te plakken en maximaal 8 uur te dragen waarna je het moet verwijderen.

Phytosun roll’on gewrichten en spieren
Phytosun spieren en gewrichten
Een echte eerste hulp middel bij pijn aan spieren en gewrichten. Deze handige roll’on is perfect inzetbaar als eerstelijnsverzorging om de stramme (pijnlijke) zones als rug, heup, elleboog, pols, knie, enkel en ga zo nog maar even door te verlichten. Door de handige roll’on stick is het heel eenvoudig en lokaal aan te brengen. Daarbij verlicht het de pijn en versoepelt het de gewrichten waardoor bewegen gemakkelijker te maken zijn en prettiger zullen aanvoelen. Je kunt deze roll’on ook aanbrengen op de gevoelige zondes om klachten te voorkomen. Door de gel in een draaiende beweging in 3 a 4 keer per dag lokaal aan te brengen op de gevoelige plek. Een handige hulpmiddel is om het in de ochtend, middag en avond te smeren. Mocht de gel niet voldoende helpen kun je dit aanvullen met een lichte massage om de gel beter te laten intrekken.

Mijn ervaring en mening


Phytosun spieren en gewrichten
Natuurlijk heb ik beide producten uitgeprobeerd want beide zijn voor mij ideaal te combineren in verband met de Fibromyalgie. Ik merkte wel dat de roll’on beter werkte en ik dit ook veel meer merkte dan bij de patches. Daarbij neem je de stick natuurlijk ook vele malen makkelijker mee in je tas of toilettas en zie je er van de buitenkant niets van. De patches zijn zeer opvallend aanwezig ondanks de huid kleurige patch. Je moet dus altijd opletten dat de patch bedekt wordt want echt heel mooi ziet het er natuurlijk niet uit. Dus mijn voorkeur gaat zeker uit naar de roll’on in plaats van de patches. Ze zijn onder andere te koop bij Viata en andere online webshops.

Heb jij wel eens last van spieren en/of gewrichten, of ken je iemand die dat heeft?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Phytosun spieren en gewrichten set voor pijnverlichting!

  1. Wat vervelend dat je chronische spierpijn hebt, maar gelukkig werken deze twee dingen wel! Bij mij gaat gelukkig spierpijn wel snel over en mocht ik er echt last van hebben dan plak ik er een warmte pleister op!

  2. Zoals je waarschijnlijk weet heb ik altijd pijnlijke schouders, nek en rug… Dit klinkt natuurlijk ook interessant voor mij, fijne tip!

Comments are closed.