PFB vanish roll on

Vorig jaar bestelde ik via de online drogist een PFB vanish roll-on. Ik had er al een aantal mensen over gehoord en was dan zelf ook erg nieuwsgierig! En wie wil nou rode bultjes, pukkels en noem maar op na het scheren, dus het proberen zeker een keer waard.

Toen ik het bestelde wist ik niet hoe het werkte. Hoe moet je het aanbrengen, moet je het laten opdrogen of kun je gelijk je kleding erover heen dragen, hoelang duurt het voordat je verschil moet gaan zien. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Dus moest ik het zelf gaan uitvogelen. Dus dat  heb ik maar even op internet opgezocht.

PFB Vanish voorkomt scheerirritatie, ingegroeide haren en rode scheerbultjes (geschikt voor ♂ en ♀)

 Vele vrouwen en mannen hebben na het ontharen (harsen, scheren, elektronisch ontharen etc.) last van een brandende huid, scheerirritatie, rode scheerbultjes, scheerpuistjes, infecties en ingegroeide haartjes.

 Deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben; te kort geschoren haartjes, verstopte poriën, botte en/of vuile scheermesjes, het hebben van een gevoelige huid, een scherp haartje dat in een naburig haarzakje prikt of niet recht uit het eigen haarzakje groeit, hetgeen scheerirritatie, jeuk, rode scheerbultjes, scheerpuisten en ingegroeid haar kunnen veroorzaken.

 De medische term voor deze aandoeningen is Pseudo Folliculitis Barbae, afgekort PFB.PFB Vanish geneest wondjes, gaat huidirritaties tegen en desinfecteert. Daarnaast heeft PFB Vanish een “exfolierende werking” om dode huidcellen te verwijderen en de huid effectief te behandelen (hierdoor kan de huid in het begin lichtjes vervellen). Andere bestanddelen zijn kamperfoelieolie die verzachtend werkt en glycerine die de huid hydrateert. PFB Vanish is zacht voor de huid, maar krachtig genoeg om ingegroeid haar, rode scheerbultjes, scheerpuistjes en scheerirritatie effectief te kunnen behandelen en de scherpe ingegroeide haartjes te verwijderen.

Effectief, maar zacht voor de huid, PFB Vanish heeft de perfecte balans. Met PFB Vanish ziet u een zichtbare verbetering binnen 24 tot 48 uur!

 PFB Vanish kan op het gehele lichaam worden aangebracht; gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn (bikinizone), schaamstreek, nek, borst & rug.

 PFB Vanish is verkrijgbaar in een roller van 60ml (€14,20) of 120ml (€21,80)

Gebruiksaanwijzing PFB Vanish
Breng met de handige roller een dun laagje PFB Vanish aan op de onthaarde huid. Niet inwrijven of van de huid afspoelen.
Voor het beste resultaat brengt u PFB Vanish aan na het ontharen en vervolgens dagelijks ’s ochtends & ’s avonds, ook al scheert u zich niet dagelijks. Wanneer PFB Vanish is gedroogd kunt u bodylotion, gezichtscrème, eau de toilette e.d. gebruiken.

  Harsen en elektronisch ontharen:
Breng PFB Vanish zowel twee dagen van tevoren aan, als 10 minuten voor de behandeling. Dit helpt de dode huidcellen te verwijderen.
Breng PFB Vanish vervolgens dagelijks aan om de huid zacht en soepel te houden. PFB Vanish vermindert een rode huid en voorkomt scheerirritatie, rode bultjes en ingegroeide haartjes.

PFB Vanish is geschikt voor gezicht, armen, benen, oksels, bikinizone, schaamstreek, nek, borst & rug.

 PFB Vanish is geschikt voor mannen en vrouwen.

 PFB Vanish kan ook gebruikt worden bij een lichte vorm van acne.

Breng het product aan op het puistje en deze zal sneller verdwijnen.

 Waarschuwing: contact met de ogen en slijmvliezen vermijden, niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft of allergisch bent voor aspirine. Voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingredienten: SDA-40B, Isopropyl Alcohol, Purified Water, Willow Bark Extract, Acetyl salicylic acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Cylomethicone, Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Camphor Oil, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic.

PFB Vanish is niet op dieren getest

Na dit allemaal gelezen te hebben ging ik het uitproberen, ik heb op mijn onderbenen en bij mijn bikinilijn altijd erg last na het scheren dus het perfecte middel om eens te kijken of het echt werkt.
En ja hoor, na 3 dagen werden de rode plekjes, en bultjes minder en een aantal dagen erna was het zelfs helemaal weg. Ik smeer het elke ochtend en avond en ik ben erg tevreden, nu durf ik in de zomer in mijn bikini rond te lopen zonder dat ik me ergens voor hoef te schamen!
Ik heb een week lang 2x per dag gesmeerd, en ben daarna overgegaan op 1x per dag. Ik vind het best een prijzig middeltje dus ben er dan ook zuinig op. Zeker omdat het ook echt werkt! Ik was eerst best sceptisch hierover, leek haast te mooi om waar zijn, maar het helpt!!

Heb je ook zo last na het scheren, dan kan dit middeltje misschien ook bij jou werken!
digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “PFB vanish roll on

  1. Lijkt me een geweldig product en zeker iets wat ik nodig heb aangezien ik enorm veel last heb van rode bultjes en ingegroeide haartjes. Ik ga eens horen bij mamalief om dit voor me te bestellen en op te sturen 🙂 Liefs! x

Comments are closed.