Persoonlijk Moederdag cadeau!

short
Het is weer bijna Moederdag en dat betekend dat ik jullie de komende 3 dagen een aantal tips ga geven, hoe je je moeder eens flink kan verwennen. Vandaag laat ik een heel leuk persoonlijk Moederdag cadeau aan jullie zien, die je zelf naar smaak kunt maken.

Mijn moeder geeft al een tijdje aan dat ze een nieuwe schort wil, en wat is nu een beter moment om haar die te geven dan op moederdag. Ze is nog lang niet jarig, dus Moederdag is een uitstekend goed moment om haar even te verwennen. Via prachtigkado liet ik een persoonlijke short ontwerpen die ik mijn moeder met Moederdag ga geven.
short

Prachtigkado short

Via de site van prachtigkado kun je erg veel leuke en originele cadeaus bestellen, die je allemaal een persoonlijk tintje kunt geven. Wat denk je van een badhanddoek met naam, of een beker met eigen foto. Maar er je kunt nog veel meer Moederdag cadeaus kopen.

Ik koos voor een short met foto. De short heeft een zware kwaliteit stof, en is mooi afgewerkt. De foto die erop is gedrukt is mooi scherp, en de kleuren komen goed over op het stof. Ik vind hem echt heel erg mooi geworden, en ik weet zeker dat mijn moeder hier heel erg blij van gaat worden. Het leuke aan een persoonlijke short is dat niemand anders dezelfde heeft, en je echt alles op je short kan laten zetten. Wil je liever een leuke tekst, of toch alleen een naam? Het kan allemaal.

Wil jij nou ook zo’n leuke persoonlijk schort, dan is te koop van €24,95 nu voor €17,95. Dit short en andere producten zijn te koop op site van prachtigkado.

* De producten in dit artikel kreeg ik ter review van een bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Persoonlijk Moederdag cadeau!

    1. Dankjewel! Dat weet ik ook zeker, ze wilde al heel lang een nieuwe short, en deze is echt heel erg leuk geworden 🙂

Comments are closed.