Persoonlijke foto cadeau’s van BesteCanvas.nl!

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik producten wilde testen van het bedrijf Bestecanvas.nl. Omdat mij dat leuk leek en ik daarbij ook gelijk een aantal ideetjes had wat ik dan wilde verwerken in een ‘canvas’ besloot ik om hierop in te gaan. Ik zocht enkele producten uit op de website en was erg benieuwd hoe dit aan zou komen!

Op de website kun je veel verschillende foto producten laten maken. Mijn oog viel daardoor ook op een aantal originele foto cadeaus die ik graag wilde uitproberen. Sowieso zijn foto producten ideale cadeaus om te geven, tip voor de feestdagen!

Mijn keuze bij BesteCanvas

Ondanks dat het bedrijf BesteCanvas heet heb ik niet gekozen voor een standaard foto op canvas maar een aantal andere producten. Het leek mij erg leuk om te gaan voor 3 verschillende producten waaronder een tapijt! Naast het tapijt koos ik ook nog voor een sterrenhemel poster en een retro canvas.

Het bestellen werkt heel simpel, je hebt geen software nodig maar doet alles online op de webshop. Superfijn! Na het uploaden van je foto, kies je gemakkelijk welk product je wilt en kunt deze nog aanpassen of aanvullen met extra opties. Dat deed ik bijvoorbeeld met de Sterrenhemel poster. Daar vertel ik verderop in het artikel graag meer over. De bestelling kwam na een aantal dagen binnen in 2 pakketten. Helaas bleek de sterrenhemel poster het niet helemaal overleefd te hebben en was het frame wat ik er extra bij bestelde kapot. Ik maakte gelijk een aantal foto’s en mailde deze door naar het bedrijf. Na 2 dagen had ik gratis een nieuwe opgestuurd gekregen! Hele fijne service!

Wat ik van mijn bestelling vind?


Zoals ik hierboven al schreef koos ik 3 verschillende producten uit op de webshop.

Sterrenhemel poster:
Bij de sterrenhemel poster koos ik voor een 40x30cm formaat, kleur ochtenddauw en ging voor een eiken antiek optiek frame voor om de poster. De poster is gedrukt op een soort hard plastic waardoor je hem ook heel goed met een doekje kunt afdoen. Dit vind ik persoonlijk een erg leuk items om cadeau te doen.

Tapijt
Dit was het allereerste product dat mij opviel op de site. Hoe gaaf is de optie om een eigen ontworpen tapijt te kunnen bestellen? Ik vond het in ieder geval heel erg top en koos voor een foto van mijn nieuwe edelsteen die ik pasgeleden in het assortiment toevoegde. Ik gebruik hem als een soort deurmat voor de ingang van mijn werkplek.

Retro canvas
Als laatste viel mijn oog op de Retro canvas. Dit is een foto op een canvas doek die je ophangt tussen 2 houten balkjes. Ik had dit nog niet eerder gezien en vond dit een heel tof idee voor mijn webshop logo. Nu heb ik mijn logo op een canvas hangen boven mijn werkplek. Ik kan mij voorstellen dat dit ook heel leuk is om een eerste echofoto of baby aankondiging mee te maken! Zomaar een tip.

Ik ben onwijs blij met de producten, ze zijn heel erg mooi geworden. Ook heb ik een hele fijne ervaring met Bestecanvas.nl. Ik werd goed geholpen toen mijn product kapot bezorgd werd. Daarbij hebben ze hele fijne betaalbare prijzen en unieke cadeaus. Wil jij ook kennis maken met deze webshop en misschien je eigen canvas of cadeautje bestellen? Dan heb ik nog 10% korting voor je op je bestelling met de code LIEFSCAROLIEN. Daarmee kan de korting die je krijgt wel oplopen op 91%, dat is echt heel erg veel!

Welk product vind jij het mooist?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.