carolien
Personal

Verwachtingen; Persoonlijke & Blog

Dat er de afgelopen tijd nogal wat dingen zijn veranderd, dat hebben jullie al kunnen lezen vorige week. Daarom leek het me een goed idee om een artikel te schrijven over de verwachtingen die ik persoonlijk heb, en welke jullie kunnen terug gaan zien in mijn blog. Even een kleine update tussendoor hoe het gaat, en wat jullie kunnen verwachten van mij en mijn blog. Benieuwd wat er gaat gebeuren? Lees dan even verder.

Verwachtingen; Blog

Misschien dat je het hebt gemerkt de afgelopen weken, en bijna maanden? Maar ik heb mijn blog behoorlijk verwaarloosd vind ik zelf. Ik had geen tijd om mijn artikelen te delen (behalve dat het automatisch op mijn Facebook pagina verscheen en op Twitter). Dat ik daar geen tot heel erg weinig tijd voor had, is behoorlijk terug te zien in mijn statistieken. Vorige maand waren ze al een stuk lager dan april bijvoorbeeld, en de vooruitzichten van deze maand zijn ook niet heel erg fijn. De moed begint me in de schoenen te zakken, en ik vraag me geregeld af of ik nog wel door moet gaan met bloggen.

Ondanks dat bloggen voor mij een uitlaatklep is, en ik er zelf heel gelukkig van wordt, gaan de statistieken omlaag. Dat motiveert mij niet meer om te gaan schrijven, wat ik zelf onwijs jammer vind. Ik hoop dat ik dat wat ik had opgebouwd, terug kan krijgen. En weer een stijgende lijn kan maken in plaats van een dalende lijn. Een tijdje geleden (lees; bijna 2 of 3 maand geleden) schreef ik al dat ik het niet af moest laten hangen van statistieken. Maar als je al best veel bereikt hebt, en je ziet het daarna naar beneden gaan, is dat behoorlijk deprimerend.

werkplek

Verwachtingen; Persoonlijk

Persoonlijk gaat het gelukkig wel goed. Op mijn werk heb ik het erg naar mijn zin, en ik ga er met plezier naar toe. De keuze om deze baan te houden, en de andere op te zeggen, heeft mij goed gedaan. Ik ben nu op een plek waar ik blijkbaar een soort van thuis hoor. Contact met mensen, en hun een fijne en plezierige dag bezorgen vind ik erg leuk. Daarbij kijk ik enorm uit naar de stedentrip die ik in september ga maken met mijn moeder. We gaan dan naar Krakau, waar ik ook nog het één en ander over ga schrijven, natuurlijk! En misschien ook leuk om te vertellen is dat ik inmiddels al 1000 kilometer zelfstandig heb gereden!

Wat je de komende tijd op mijn blog kunt verwachten

De komende weken komen er verschillende soorten artikelen online, waar ik nu alvast een klein voorproefje van ga geven. Elke vrijdag blijft voor mij de ‘Food Friday’, omdat ik dat zelf erg leuk vind om met jullie te delen. Maar er zijn nog een aantal artikelen die ook online gaan komende de komende weken.
Zo kun je een review verwachten van; Moroccanoil treatment, Intragen detox shampoo, de L’oreal Elvive Extraordinary Clay lijn, Zonnatura Roasties, Anti stress tips, verschillende nagellak reviews, als je me echt zou kennen, en draw my blog. Natuurlijk gaan er nog veel meer dingen online komen de komende weken, maar deze artikelen wilde ik even als voorproefje geven. Je zult deze vanaf deze week terug kunnen vinden op mijn blog. Ik ben druk bezig om vooruit te werken, en leuke en interessante artikelen voor jullie te maken.

Vraag: Wat vind jij van mijn blog, en wat wil jij graag op mijn blog lezen?

4 thoughts on “Verwachtingen; Persoonlijke & Blog”

  1. Als je statistieken achteruit gaan, is dat altijd jammer! Dat merk ik zelf ook. Aan de andere kant probeer ik het juist als motivatie te zien: wat kan er beter? en wat voor stijl artikelen lezen mensen het liefst? Daarbij moet je natuurlijk lekker schrijven waar jij je goed bij voelt. Wat boeien die statistieken nou joh! Probeer zo te denken 😉 Ik weet hoe lastig dat is hoor, begrijp me niet verkeerd 😉 Xoxo

    1. Dankjewel voor je lieve berichtje! Ja ik weet het, ik wil het ook zeker niet af laten hangen van de statistieken, maar op de een of andere manier trek ik het toch teveel aan. Het wisselt echt enorm wat goed bekeken wordt. De ene keer is het een beauty artikel, de andere keer een food artikel, en dan weer ineens een persoonlijk artikel. Ik ga ook gewoon lekker door, althans dat probeer ik. Ik moet mijn energie erin weer vinden, en de leuke en positieve dingen ervan zien 🙂 xx

  2. Niet teveel naar je statistieken kijken. Doe ik ook niet word er nooit blij van! Ik blog omdat ik het leuk vind. Wie het leuk vind om te lezen mag het lezen!!! Rustig aan meid! Komt goed. Mag je ik nagellak artikelen nog linken in mijn artikel? Lees: beautybloggers gezocht!

    1. Heej! Ja dat klopt ook, vind het ook stom van mezelf dat ik me dat zo aantrek. Ik doe je wel even een berichtje over de nagellak artikelen.
      Is wat makkelijker 🙂 Heel erg bedankt voor je lieve berichtje. Heel gek, maar sinds vanmiddag na het shoppen bij de DM heb ik ineens weer zin om te schrijven, dus dat ga ik dan zo ook gelijk even proberen 🙂 Liefs

Comments are closed.