Personaliseer je eigen naambordje bij Fotocadeau.nl

fotocadeau naambordje

De tijd van saaie naambordjes bij de deur is geweest! Personaliseer je eigen naambordje bij Fotocadeau.nl en ga voor een uniek ontwerp of voor één van de standaard keuzes. Ik liet ook een naambordje maken en laat je heel graag zien hoe dat geworden is.

Momenteel woon ik nog bij mijn ouders, maar ik bestelde wel alvast een naambordje voor mijn eigen huis. Het duurt nog wel even voordat ik een huis kan kopen, maar dan heb ik in ieder geval alvast een prachtig naambord! Toen ik bij Fotocadeau op de site keek, werd ik meteen verliefd op de houten naambordjes. Ze zijn niet van hout maar van aluminium, hierdoor gaan ze heel lang mee!

Naambordje bij Fotocadeau.nl

Fotocadeau biedt veel mogelijkheden voor het personaliseren van een naambordje. Voor het naambordje koos ik voor een vierkant model met ronde afgewerkte hoeken, in de maat M. De bordjes kun je al krijgen vanaf 15cm tot zelfs 70cm! Ik koos dus voor maat M, dat is 30x30cm. De ronde afgewerkte hoeken vind ik prachtig in combinatie met het vierkante bord en de hout print. Voor de tekst koos ik witte letters en 2 verschillende lettertypes zodat het gelijk opvalt.
fotocadeau naambordje
Daarnaast heb je ook nog eens verschillende mogelijkheden om een naambord aan de muur te bevestigen. Dat wist ik niet, want mijn ouders hebben gewoon 2 schroeven gebruikt voor hun naambordje. Maar tegenwoordig kan dat dus veel mooier! Zo koos ik voor mooie zilveren afstandhouders die ervoor zorgen dat het bordje niet direct op de muur hangt maar er iets vanaf.

Een naambordje is ook een tof cadeau!


Het is zelfs mogelijk om een naambordje met eigen foto te laten maken! Ik liet dus een tweede naambordje maken, eentje voor Natural Blooming!
naambordje natural blooming
Het lijkt mij onwijs tof om dit op de deur of aan de muur bij het gebouw voor Natural Blooming te hangen. Ik ging voor het zacht roze kleurtje met daarbij zwarte letters en eronder donker grijze letters. Deze heb ik nu opgehangen op de kast naast mijn bureau waar ik al mijn artikelen voor de blog schrijf. Daar liggen trouwens ook de mooie placemats van de vorige keer!

En dan ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd of jij al een gepersonaliseerd naambordje hebt hangen? Laat het weten hieronder in de reacties.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met een merk en/of bedrijf.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.