Personal update #2

Wow ik ben zo blij! Toen ik de eerste personal update online plaatste was ik bezig met 2 challenges, deze zijn afgelopen en ben inmiddels begonnen aan een nieuwe. Maar wat hebben de 2 challenges nou bereikt? Of was het allemaal voor niets? En welke challenge ga ik deze maand weer aan? En natuurlijk hoe het met mij ging de laatste tijd!
DSC_1515-001
Nou allereerst dan maar even hoe het met mij gaat. Ik merk dat nu ik steeds langer thuis zit, omdat ik geen werk kan vinden (niet in aanmerking kom, afgewezen worden etc.) ik weer negatiever ben geworden. Ik kan mijn gevoelens en emoties niet altijd meer even goed handelen en ben snel geΓ―rriteerd. Gelukkig weet ik dit van mezelf en ga ik rustig op mijn kamer zitten, maar tja daar ga ik dan zitten tobben. En daar wordt ik dan uiteindelijk nog negatief van. Gelukkig kan ik nadat ik een soort uitbarsting van mijn emoties heb gehad, daarna weer fijn allerlei dingen doen en zit ik even weer wat fijner in mijn vel. Alsof je een cola fles schut en de dop niet af en te even los draait zodat de druk eraf kan, tja en dan ontploft die een keer. Nu gaat hier thuis ook niet alles even makkelijk en maak ik me daar ook nog eens druk om. Tja alles bij elkaar maakt het soms even dat het me teveel wordt.

Maar in de goede dagen die er met veel meer zijn dan de slechte ben ik volop aan het bloggen en nieuwe uitdagingen zoeken die ik kan gaan doen. Want de 2 challenges van Februari waren mij erg goed bevallen. Ook al vond ik de plank challenge erg zwaar, toch heeft het echt veel verschil gemaakt! Zo heb ik jullie mijn maten doorgegeven vorige maand en van alles is 1 of 2 cm van. Van mijn bovenarmen is 1 cm, van mijn taille/bovenbenen/heupen zijn allemaal 2 cm af! En mijn gewicht is ook naar beneden! Echt super raar! Gelukkig val ik nog steedsΒ bij normaal gewicht en mag ik nog maximaal 4 kilo minder wegen dan nu. Ik ben zo blij! Had dat echt niet verwacht, dus ik heb nog 1 challenge gevonden namelijk de ‘Squat’ Challenge, die ik heel Maart ga doen. Ik ben dus ondertussen al 19 dagen bezig met deze challenge!
En ik moet zeggen dat het me best bevalt, het wordt wel steeds zwaarder want je moet er steeds meer doen, maar ik houdt het nog redelijk goed vol!
Misschien wel leuk om mijn voor en na foto’s erop te zetten. Het verschil kun je echt heel erg goed zien. Tja 3 kilo en 2 centimeters zijn ook niet niets!

Oke eerst even de voor foto’s!
DSC_1117 DSC_1110
Je ziet bijvoorbeeld dat mijn buik wat boller is, en dat ik duidelijke ‘lovehandles’ heb.

Nu de na foto’s!

DSC_1361 DSC_1362
Jaa mijn buik is echt plat! Ook mijn lovehandles zijn haast verdwenen! Ik kan echt niet uitdrukken hoe blij ik hier mee ben! Want daar deed ik het voor, dat ik me beter in me vel zou voelen! En dat is gewoon gelukt!

Doen jullie ook wel eens workouts? Zo ja, zit je dan lekkerder in je vel?

Veel liefs,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

20 thoughts on “Personal update #2

 1. Wauw wat goed zeg! Ik zie het verschil!!! En dat is erg balen dat je nog geen werk hebt.. ik snap goed dat het niet zo fijn gaat enzo..
  Hopelijk vind je gauw werk!
  Deze squat challenge ken ik nog niet.. ik ga deze onthouden! πŸ™‚

  1. Aah dankje! Ja vind het niet echt leuk dat thuis zitten, maar gelukkig zijn er wat leuke dingen die voorbij komen bij mijn blog. En nu ik netflix heb, kan ik mijn tijd ook mooi invullen πŸ™‚

   1. Geen dank!!! Nee dat snap ik.. best… ik zou het woord hier niet zeggen maar best niet leuk.. gelukkig heb je andere dingen gevonden om te doen! πŸ™‚ wie weet wat er op je pad komt!

    1. Ja i know! Haha, ja er komen vast nog wel leuke dingen op mijn pad! Voor nu lekker bezig houden met mijn blog, wat ik elke dag met plezier doe!

 2. Goed bezig meid! Fijn dat je al resultaat ziet :). Ik doe zelf nooit work outs, maar ik wil het eigenlijk wel gaan doen, want de hele tijd stilzitten is ook zoiets… Ga zo door!

  1. Ja, ik doe alleen dit soort workouts, gewoon iets van kwartiertje, niet heel erg veel hoor πŸ™‚ Maar merk nu ik thuis zit dat ik toch wat minder conditie heb etc, dus dan is die workout wel nodig. Ik zit te denken, om als het mooi weer is weer te gaan skeeleren, maarja nu eerst weer wachten op wat mooier weer πŸ™‚

   1. Ja goed bezig zeg! Skeeleren is inderdaad ook erg leuk, maar dan moet het inderdaad wel wat beter weer worden πŸ™‚

 3. Wow, wat een verschil, super knap! Balen dat je geen werk kan vinden, lijkt mij echt vervelend!

 4. Wow wat ziet dat er goed uit! Heel erg knap dat je het volhoudt zeg! Toevallig, ik ben ook begonnen met de squat challenge, maar omdat mijn lichaam na een paar jaar vooral veel nietsdoen (lichamelijke klachten, geen luiheid :P) weer een beetje moet wennen doe ik ze om de dag πŸ™‚ Heel veel succes ermee! Ben benieuwd of je van de squat challenge ook zo’n prachtig resultaat krijgt! xoxo

  1. Ja, tot nu toe zie ik alleen het verschil bij mijn bovenbenen, zit een soort van streep in, heel apart.. Maar bij 180 squats wordt het steeds zwaarder, vond de andere challenges makkelijker te doen, maar ik probeer het vol te houden. Muziekje op en workout doen πŸ™‚ Dat werkt gelukkig meestal wel!

 5. Squat challenge heb ik ook een maand gedaan en zag goed verschil! Helaas verdwijnt dat dan ook weer πŸ™

  1. Ja dat klopt, als je het even niet doet dan zie je er al snel niets meer van. Ik ga het misschien hierna niet meer zoveel doen, maar in combinatie met andere oefeningen, hopelijk blijf je het dan nog wel doen..

Comments are closed.