Personal life #3

In het artikel wat ik afgelopen maandag online plaatste (klik hier om terug te gaan naar dat artikel) schreef ik dat ik jullie in een andere blogpost wilde gaan vertellen wat voor ‘grote’ veranderingen ik ga doorvoeren in mijn blog. En vandaag is die dag gekomen. Ik vind het reuze spannend, maar ben ook heel benieuwd naar het resultaat. Ik kijk er naar uit! Lees je mee?
Veranderingen lifebyme
Het is alweer 2 maand geleden dat mijn blog 1jaar bestond. Toen vertelde ik jullie al dat ik dolgraag een eigen domein wilde hebben. Dit knagen is niet meer weggegaan, en ik ben er heel erg zeker van! Ik wil een eigen domein (en hosting). Ik bewandelde dit leuke pad dus al een tijdje, maar kwam toch op een behoorlijk ingrijpende en moeilijk knelpunt. Mijn naam! Zoals jullie weten blog ik onder de naam Lifebyme. Deze naam is helaas al bezet op .nl & .com en er zit dus niets anders op. Ik moet mijn blognaam veranderen.

Het bedenken van een nieuwe blognaam?
Er zat dus niets anders op, en ik moest op zoek gaan naar een nieuwe naam. Maar weet je hoe moeilijk dit is, als je al 3 jaar (want ja zolang maak ik al gebruik van deze naam, op onder andere blogger) dezelfde naam hebt, en er al heel veel mee bereikt hebt? Ik wist dus echt niet waar ik het zoeken moest. Enorm moeilijk vond ik het om een nieuwe naam te bedenken. Maar! Ik kreeg een idee! Namelijk Liefscarolien.nl . Natuurlijk hoor ik graag of jullie het ook wat vinden! Want niet alleen mijn naam veranderd op mijn blog, ook ga ik proberen om niet meer overal over te schrijven maar alleen binnen bepaalde ‘onderwerpen’.
Carolien
Ik ben zeker niet zo’n blogger die van 1 bepaald onderwerp erg veel af weet, en altijd daarover wil schrijven. Juist de afwisseling in de onderwerpen vond ik altijd erg leuk! En dat wil ik blijven doen. Maar ik neem van een aantal dingen afscheid. Ik merk dat ik daar nog niet klaar voor ben, en dat ik daar nog veel meer van moet leren. Waar ik sowieso over wil gaan (blijven) schrijven is DIY & beauty. Die 2 onderwerpen vind ik erg breed en ook erg leuk! En om het allemaal nog wat makkelijker te maken, blijf ik ook schrijven over ‘Lifestyle’, in de breedste zin. Bij het kiezen van deze onderwerpen heb ik vooral gekeken naar wat er op mijn blog het meest bekeken wordt. Reviews en tag’s zijn tot nu toe nog de meeste bekeken onderwerpen.

Ik hoor ook graag wat jullie zouden willen terug zien op mijn blog. Wat vind je leuk om te lezen, en waarin ben ik sterk volgens jullie?

Al met al ben ik over 17 dagen jarig (ja ja, ik ben heel stiekem aan het aftellen), en wil ik rond 1 oktober helemaalΒ ‘klaar zijn’ met mijn nieuwe blog. Hopelijk vinden jullie het ook allemaal net zo leuk als ik!
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

25 thoughts on “Personal life #3

  1. Ik hoop nadat ik klaar ben met over verhuizen van mijn blog etc. er wat over te schrijven. Ik merk dat veel bloggers niet weten waar ze moeten beginnen. Dus dat ga ik doen als ik over ben. Eerst nog zover krijgen πŸ™‚

  1. Dankjewel! Ja lang getwijfeld, maar liefscarolien blijft het langs bij mij hangen, en is ook steeds degene waar ik aan terug moet denken (goed teken toch?)

 1. Gewoon je naam veranderen en voor je zelf gaan, het is alle belangrijkste dat je er plezier aan beleeft om leuke verhalen te vertellen aan iedereen.Wat ik heb gedaan bij me blog is even Google en kan je zien of iemand hem al heeft en maak een blog naam die makkelijk is onthouden. En dat je meer doel groepen aan spreek. Ik zie ook dat je reist maak daar een kopje van, en zo komen de bezoekers naar je toe. Ik geef je een tip geef tijdig aan dat je naam gaat veranderen dan kunnen ze al vast aan je naam wennen.

  1. Dankjewel! Ja dat is het beste, als ik nu mijn naam verander en voor mezelf ga, dan wordt het alleen maar makkelijker met samenwerkingen, en natuurlijk met het promoten van mijn blog πŸ™‚

   1. Helpt echt ik merk wel dat er mee bedrijven komt kijken, en jou content is anders dan de andere blogger. Daarom zal jij een streep je voor hebben. En hoe jij dat met die contact formulieren ik heb die van jackpack omdat hij natuurlijk op mijn eigen domein staat.Als je een hosting provider zoekt dan kan ik je justhost. nl aanraden , de service is perfect en ze zetten gratis je content van je wordpress helemaal voor je over.op je eigen domein ik heb de small pakket staat genoeg data op. en die is ook goedkoper.

    1. Dankjewel voor je tip! Ik heb ook nog geen groot pakket nodig hoor πŸ™‚ Zo giga veel bezoekers komen er nog niet op mijn blog. Ik zit maandelijks tussen de 2500 en 3000 weergaven πŸ™‚ Dus neem ook in het begin een klein pakket, je kunt het tenslotte altijd uitbreiden!

     1. Juist, zo dan komen er toch veel bezoekers, is er bij jou ook een verschil als iets schrijf wat interessant is dan er die dag veel bezoekers komen. ik moet wel zeggen dat de ik de mailchimp lastig in gebruik is ik kom daar niet echt uit.

 2. Wat spannend dat je voor je eigen domein naam gaat. En wat jammer dat je naam al bezet is. De nieuwe naam klinkt ook prima πŸ™‚ Wat heb je allemaal al goed over nagedacht, dat is echt goed. Ik ben zelf pas drie maanden bezig en heb geen moment spijt dat ik al meteen begin met mijn eigen domein naam. Bloggen is nog leuker dan ik had verwacht. Succes over 17 dagen!

  1. Wat een lief berichtje! Dankjewel! Ja ik wilde het destijds ook, maar omdat ik toen nog geen inkomen had, ben ik begonnen met de gratis versie. Maar nu gaat het eindelijk gebeuren πŸ™‚ Dankjewel!

 3. Wat een spannende veranderingen! Maar zeker een hele leuke stap om te zetten! En je DIY vind ik ook erg leuk om te zien! Ik moet nog steeds paar dingen proberen haha! πŸ˜€ en ik vind je nieuwe domeinnaam ook erg leuk bedacht! Zeker ook omdat je altijd eindigd met liefs Carolien.

Comments are closed.